برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : یکشنبه 30 تیر 1387 [14:34 ]
پروتئین مرجع
پروتئین مرجع چیست و دو نوعش را نام ببرید؟
پروتئین مرجع یک مفهوم نظری است که کارشناسان تغذیه تعریف کردهاند و منظور از آن پروتئینی است که ارزش غذایی پروتئین های دیگر با آن سنجیده می شود. پروتئین تخم مرغ و سپس پروتئین شیر را پروتئین مرجع در نظر می گیرند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!