منو
 کاربر Online
720 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه نجوم 3 ستاره ها ارسال ها: 1615   در :  شنبه 27 مرداد 1386 [03:29 ]
  حیات اولیه در غبار موجود در فضا
 

غبار موجود در فضا احتمالاً صورت اولیه حیات را به وجود آورده است .

تحقیقات برای حیات تا کنون به حد کافی جدی نبوده است. فیزیک دانان اکنون فکر می کنند که ابرهای ذرات در فضا می توانند باعث به وجود آمدن حیا ت شوند و این از طریق:
همانند سازی ، تقسیم کردن و حتی به تدریج شکل گرفتن ، انجام می شود .
این کشف به دانشمندان در دریافت چگونگی آغاز حیات بر روی زمین کمک می کند و پیشنهاداتی جالب توجه برای امکان حیات که چگونه به تدریج در ابرهای میان ستاره ای در فضا ی خارجی شکل گرفته اند ارائه می دهد. این کشف نتیجه کار محققان اروپایی و استرالیایی است . آنها به وسیله شبیه سازی کامپیوتر نشان داده اند که ابرهای مولکولی به طور طبیعی خودشان را در ساختاری مارپیچ مانند و در هم بافته که شبیه DNA است گسترش می دهند. علاوه بر آن در روشی که قطبی شدن نامیده می شود ، مولکولها بیش از پیش ساختاری در هم یافته پیدا می کنند. بر طبق گفته محققان این روشی است که مولکولهای بنیادی را سریعتر از مدل اولیه می توان کنار هم گرد آورد.
ساختار حیات در طول جهان در حرکت بوده و سپس به یک سیاره رسیده است. ستاره شناسان تا کنون ابرهای عظیمی از این مواد را در فضای خارج به وسیله تلسکوپهای رادیویی رصد کرده اند.
حیات بر روی زمین نیازمند آب است و این مولکولها در محیط میان سیاره ای در دمای نزدیک به صفر مطلق نمی توانند به مایع دست یابند. با این وجود آنها می توانند واکنشهایی انجام دهند. همچنین ممکن است محدودیت هایی وجود داشته باشد تا این ساختارها نتوانند بذر حیات را بر روی سیارات جوان بیفشانند. اما این روند می تواند آغازی باشد برای شکل دهی حیات از یک مجموعه اتمی تا مولکولهای پیچیده تر تا سرانجام اشکال اولیه حیات به وجود آید.

منبع خبر : علم معاصر

  امتیاز: 0.00