مغزهای گردو، فندق، بادام، پسته، بادامزمینی و انواع تخمه، دستگاه دفاعی بدن را تقویت میکنند. به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران، طبق تحقیقات انجام شده از دیگر خواص این مغزها میتوان به کاهش کلسترول خون، کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی، پیشگیری از پوکی استخوان و بیماریهای دوران پیری اشاره کرد.
این مغزها در هرم غذایی در گروه گوشتها قرار میگیرند و پروتئین، آهن، روی، کلسیم، پتاسیم و بسیاری از مواد معدنی دیگر را دارا هستند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!