منو
 صفحه های تصادفی
تاریخ شهادت امام هادی علیه السلام
رابطه دین با فرهنگ
مدارهای الکترونیکی
مدیریت فرایندها
شاپور پسر شهریار
جدول توزیع فراوانی
آزمایش اندازه‌گیری ابعاد یاخته‌ها در زیر میکروسکوپ
Krypton
تأسیس پست و تلگراف در ایران
مشترکات ادیان
 کاربر Online
546 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  سه شنبه 01 خرداد 1386 [10:55 ]
  امیدی تازه در بهبود بیماران قلبی با استفاده از فناوری مهندسی ژنتیک
 

امیدی تازه در بهبود بیماران قلبی با استفاده از فناوری مهندسی ژنتیک

محققین دریافتند که چگونه روشن کردن یک ژن در موش های بالغ قلب آنها را پس از یک حمله قلبی بهبود می بخشد. این روش در آینده می تواند بیماری های قلبی انسان را مداوا کند. به گزارش پایگاه زیست شناسی ایران به نقل از خبرگزاری رویتر ، شیکاگو ، یک گروه تحقیقاتی در مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا در نیویورک توانستند با دستکاری ژنتیکی یک ژن مربوط به رشد سلولی ، موش هایی تولید کنند که می توانند قلب آسیب دیده خود را ترمیم کنند. سلول های قلبی در انسان و موش باز سازی خود را پس از تولد متوقف می کنند. اگر یک حمله قلبی رخ دهد ، قلب نمی تواند با تولید سلول های جدید آسیب وارده را درمان نماید، و بهمین دلیل توانایی قلب جهت پمپ خون کاهش می یابد.

دکتر هینا چادری که نتیجه تحقیقاتش به چاپ رسیده است ، می گوید : “در تمام پستانداران سلول های قلبی تقسیم نمی شوند و بهمین دلیل ما با مرگ و میر بالای ناشی از بیماری های قلبی روبرو هستیم”.
چادری و همکارانش ژن سایکلینA2 ، ژنی که در زمان جنینی فعال بوده و پس از تولد در پستانداران خاموش است ، را مطالعه کردند. مدیر این تیم تحقیقاتی می گوید : ” ما این ژن را که پس از تولد خاموش است با دستکاری های ژنتیکی روشن کردیم ، سپس به این موش حمله قلبی القا شد” .
طی 3 ماه موشی که ژن سایکلینA2 در آن فعال بود به میزان 77 درصد بهبودی را نسبت به موش های دیگر نشان داد.

  امتیاز: 0.00