منو
 کاربر Online
985 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  جمعه 10 فروردین 1386 [07:26 ]
  چرا نباید مواد غذایی را که یخ زده است نباید دوباره یخ زده کرد؟
 

cry

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 20 فروردین 1386 [04:46 ]
  چرا نباید مواد غذایی را که یخ زده است نباید دوباره یخ زده کرد؟
 

چون در هر بار یخ زدن و باز شدن یخ مقداری از مواد مغذی آنها کم میشود. و در ضمن فاسد شدن آنها نیز سریعتر میشود. حتما خودتان هم تجربه کرده‌اید که غذای یخ زده مزه اولش را ندارد.

  امتیاز: 0.00