منو
 کاربر Online
1261 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  سه شنبه 29 اسفند 1385 [05:28 ]
  گندم غنی شده از مواد معدنی
 

محققان دانشگاه کالیفرنیا موفق شدند میزان پروتئین ، روی و آهن موجود در دانه گندم را افزایش دهند.

این محققان موفق به شناسایی ژنی در گندم وحشی شدند که سبب بالا رفتن مواد غذایی موجود در دانه گندم می‌شود. این ژن به دلایلی نامعلوم پس از روی آوردن انسان به کشت گندم ، در این گیاه غیر فعال شده است.

محققان با استفاده از روش های موسوم کشت گندم موفق به فعال کردن این ژن در گندم های قابل کشت شدند که این امر سبب غنی شدن گندم از پروتئین ، روی و آهن می‌شود.

نتایج این تحقیق حاکی است این دانشمندان از نوعی گندم وحشی به نام گندم سرخ استفاده کرده اند که در حقیقت پدر اصلی برخی از گندم های قابل کشت ارزی است.

منبع:news item

  امتیاز: 0.00