منو
 کاربر Online
340 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  یکشنبه 27 اسفند 1385 [15:42 ]
  تولید یخ داغتر از آب جوش!!
 

پژوهشگران آزمایشگاه های ملی ساندیا در کانادا به کمک دستگاهی موسوم به ضد (zed) آب را بدون کاهش دما به حالت جامد در آوردند.

دانشمندان در این پژوهش آب را در زمان کوتاهی معادل 10 میلیون یون ثانیه زیر فشار بسیار زیاد 50 تا 120 هزار اتمسفر قرار دادند .
با این روش آب بدون اینکه دمایش کاهش یابد، به‌سرعت به صورت جامد و یخ تبدیل می‌شود.

دمای این یخ بیش از آب جوش است.


تصویر


منبع:NewsItem

  امتیاز: 0.00