منو
 کاربر Online
320 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  جمعه 15 دی 1385 [20:44 ]
  کمک...کمک...کمک
 

برای پرورش قارچ چه قدر باید هزینه کنم و درآمد این کار چقدره ؟ درآمد خوبی داره یا نه؟
تو این فصل می تونم قارچ پرورش بدم؟ من هیچ آشنایی با این کار ندارمmrgreen
لطفا منو راهنمایی کنیدrolleyes

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 16 دی 1385 [07:25 ]
  اطلاعاتی در مورد تولید قارچ
 

اگر کسی منابع به زبان فارسی داشته باشد حتما آنرا میبینید . اما بیشتر مطالب زیر به زبان انگلیسی است . نوشته های زیر را از کسی بخواهید برایتان ترجمه کنند تا در باره کشت و محل و مشکلات اینکار آشنایی لازم را پیدا کنید .
پیوند ها به زبان فارسی:

پیوند فارسی در مورد قارچ
یک پیوند فارسی دیگر

پیوند ها به زبان انگلیسی:

اطلاعاتی در مورد تولید قارچ

تولید تجاری قارچ

اطلاعات برای تولید تفننی و آماتور قارچ

این صفحه حاوی پیوند هایی در مورد قارچ است

تولید قارچ حتما در ایران هم ضوابطی دارد که مانند تولید هر ماده خوراکی دیگر باید رعایت شود .بهداشتی بودن محل و استفاده از مواد سالم . کنترل محل بطور دقیق انجام میشود . محل باید درجه حرارت و رطوبتش به دقت کنترل شود .فیلتر های تهویه هوا به سرعت پر از اسپرز (انگلیسی است) های قارچ میشود و باید پاک گردد . اسپرز های قارچ های سمی نباید بتواند از خارج وارد محل گردد - در برون مرز این کمپانی ها تعرفه های بیمه دارند تا بیمه بتواند حمایت لازم را در صورت اتفاق ناگوار برای مصرف کننده از تولید کننده بعمل بیاورد - من نمیدانم ایران قوانینش چگونه است تولید کننده های بزرگ در امریکا مطابق FDA (سازمان نظارت بر دارو و مواد غذایی امریکا) از آخرین تکنولوژی ها برای تولید استفاده میکنند -کسانی هستند که کارشان همین است که فضای کشت را مطابق آخرین استاندارد ها میسازند و تحویل شما میدهند . در سایت های بالا میتوانید اطلاعاتی را در باره مواردی که ذکر شد پیدا کنید . شمال ایران شاید برای تولید ارزان تر باشد تا تولید در یک شهر بزرگ مانند تهران ولی از آنجاییکه این کار در فضای بسته انجام میشود احتمالا به وسعت زیاد نیازی ندارید. عمر زمان عرضه ء قارچ نسبتا طولانی است و چیزی به هدر نمیرود . اگر در مواقعی از سال بازار کشش ندارد شما لازم نیست مانند دیگر فراورده ها محصول خود را حتما برداشت کنید میتوان صبر کرد و برداشت را بعقب انداخت - قارچ از زمانی که به اندازه یک گردوست تا زمانی که به اندازه بیست سانتی متر قطر برسد قابل برداشت است و میتواند در قفسه های محل تولید بماند . قارچ های گرانقیمت تر و بهتری هم هستند که تولیدشان محدود تر است بعضی از آنها خیلی گوشتی و مانند گل کلم هستند و در اینجا هم کسانی هستند که آنرا در محل کوچکی تولید میکنند و به رستوران ها میفروشند ممکن است هر دو هفته بیش از 100 پوند نباشد ولی همان هم درآمد نسبتا خوبی دارد و مدتی پیش من خبری رادر تلویزیون دیدم که زنی اینها را به دقت و خیلی تمیز تولید میکرد زیرا بهای آن به سفیدی آن و نداشتن لک و پیس مرتبط است . جالب است که بدانید قارچ کالری نداردو هضم نمیشود البته مشکلی هم برای دستگاه گوارش تولید نمیکند و دیرهضم و یا بد هضم هم نیست .

  امتیاز: 0.00