منو
 صفحه های تصادفی
ولایت «بالذات» و «بالعرض»
سازمان مجازی
برنامه ریزی تحصیلی
عدد صحیح
ساختمان ترانسفورماتور
توسعه طلبی های نادر
تفسیر و تاویل و فرق آنها
مایکرو ویو در صنایع غذایی
خطبه امام سجاد علیه السلام در مدینه
رشته شهرسازی
 کاربر Online
1284 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  جمعه 24 آذر 1385 [07:20 ]
  طرح نیمه صنعتی تولید رنگ خوراکی از گلبرگ زعفران
 

طرح نیمه صنعتی تولید رنگ خوراکی از گلبرگ زعفران

طرح نیمه صنعتی تولید رنگ خوراکی از گلبرگ زعفران در پارک علمی - فن‌آوری خراسان اجرا شد.

به گزارش خبرنگار «پژوهشی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان، نتایج حاصل از اجرای مرحله آزمایشگاهی طرح جست‌وجو و استخراج «آنتوسیانین» از گلبرگ زعفران و بررسی پایداری آن در یک نوشابه مدل نشان داد که می‌توان از گلبرگ زعفران که در حال حاضر به عنوان ضایعات دفع می‌شود، رنگ خوراکی طبیعی تولید کرد.

این طرح با هدف بررسی مراحل استخراج و تولید رنگ در مقیاس Bench به تولید مقدار قابل توجهی رنگ جهت ارزیابی مصرف و بازار، تعیین مراحل فرآیند و نوع تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز در مرحله صنعتی پرداخته است.

نتایج حاصل از اجرای این مرحله نیمه صنعتی نشان داد که با توجه به وجود ماده اولیه کافی یعنی گلبرگ زعفران و مشخص بودن مراحل استخراج و تصفیه، تولید رنگ خوراکی از گلبرگ زعفران کاملا امکان پذیر است.

  امتیاز: 0.00