منو
 صفحه های تصادفی
ادبیات آفریقا
شرکت سهامی عام
بازتاب خطبه امام سجاد علیه السلام در شام
رونوشت اولیه و نهایی
بیان
خطر واقعی را بشناسید
کریم خان زند و اعراب بنی کعب
ابرار در قرآن
فریدون مشیری
حساب تک متغیره
 کاربر Online
881 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  سه شنبه 14 آذر 1385 [03:19 ]
  آنزیمی برای درمان بیماری آلزایمر کشف شد
 

آنزیمی برای درمان بیماری آلزایمر کشف شد.

یک گروه از محققان پزشکی در کلمبیا از روش جدید درمانی برای رفع بیماری آلزایمر خبر دادند. خبرگزاری ایتالیایی آنسا نوشت: این روش جدید درمانی در دانشگاه پزشکی مرکزی در کلمبیا کشف شده است. این گروه از محققان با انجام آزمایشاتی بر روی موش‌ها آنزیمی را برای درمان بیماری آلزایمر کشف کردند.

نام این آنزیم کشف شده ‪ UCH-L1‬است که این آنزیم از ترکیب شیمیایی ‪L1‬ که قابل حل در مایعات است ساخته شده است. محققان کلمبیایی به دفعات این آنزیم را به موش‌ها تزریق کردند تا به تاثیرات آن پی ببرند. تزریق این آنزیم به موش‌ها سبب شد تا بر روی حافظه تاثیراتی بگذارد و مانع از ایجاد فراموشی شود.

این تیم پزشکی با تزریق این آنزیم به موش‌ها مشاهده کردند آنان از هشیاری زیادی برخوردار شدند. در این انزیم مولکولی با نام ‪ CREB‬وجود دارد که این مولکول در تقویت حافظه نقش موثری را ایفا می‌کند. نتایج تحقیقات انجام شده توسط این گروه از محققان کلمبیایی در مجله پزشکی با نام ‪ CELL‬به چاپ رسیده است.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  چهارشنبه 15 آذر 1385 [08:54 ]
  گربه‌ها هم آلزایمر می‌گیرند
 

گربه‌های سالخورده نیز مانند صاحبان پیرشان می‌توانند به نوعی بیماری الزایمر مبتلا شوند. اما یک رژیم سالم، تحریک مغزی و همراهی می‌تواند خطر این بیماری ناتوان‌کننده را کاهش دهد. خبرگزاری رویترز از لندن به نقل از دکتر `دانیله گان مور` از مرکز مطالعات دامپزشکی دانشگاه ادینبورگ نوشت ` اکنون ما می‌دانیم که گربه‌های سالخورده ما نیز مانند انسانهای مسن، در معرض خطر دچار شدن به این مشکل هستند.`

بیماری آلزایمر، علت اصلی فراموشی در سالمندان است و در سراسر جهان ‪ ۱۲‬میلیون نفر گرفتار آن هستند. تجمع غیرعادی پلاک‌هایی از جنس پروتئین هایی به نام آمیلویید در مغز بیماران مبتلا، مانع از پردازش پیامها در مغز می‌شود. گان مور زمانی که در گربه هشت ساله‌اس علائم پیری را مشاهده کرد، به فکر تحقیق در این زمینه افتاد و پس از تحقیق به همراه پژوهشگرانی از اسکاتلند و کالیفرنیا دریافت پروتئیین‌هایی مشابه آنچه در مغز انسانها تجمع می‌کند، در مغز گربه‌های مسن نیز پلاک به وجود می‌آورد.

در این تحقیق، آزمایشهای خاصی روی مغز گربه‌های مرده انجام گرفت. این محقق گمان دارد که دیگر حیوانات، از جمله سگ نیز می‌توانند دچار آلزایمر و دیگر شکل‌های فراموشی شوند. تنها در انگلستان ‪ ۹‬میلیون گربه خانگی وجود دارد که حدود یک سوم آنها پیر هستند. اکثر گربه‌ها زمانی که به هفت سالگی می‌رسند، نسبتا سالمند و در سن ‪۱۲‬ سالگی کاملا سالخورده محسوب می‌شوند.

`گان مور` که متخصص گربه است، گربه‌هایی را که بالای ‪ ۲۰‬سال دارند مرتب می‌بیند اما به قرار اطلاع او، مسن‌ترین گربه ‪ ۳۲‬سال عمر کرده است. او می‌گوید کوتاه‌تر بودن عمر گربه نسبت به عمر انسان به پژوهشگران امکان می‌دهد که با سرعت بیشتری آثار رژیم غذایی، فشار خون بالا و داروهای تجویز شده در اثنای بیماری را روی آنها ارزیابی کنند.

  امتیاز: 0.00