منو
 کاربر Online
899 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سبحانی 3 ستاره ها ارسال ها: 327   در :  شنبه 15 مهر 1385 [13:08 ]
  دستورات نگهداری از قلب
 

1- باید وزن خود رابه اندازه ای کم کنید که با قد وقامت وساختمان بدن ، وسن وسال شمامتناسب باشد. بد یهی است که این کاهش وزن نباید بسرعت اتفاق افتد باشد ، بلکه با تجد ید نظر در رژیم غذایی شبانه روزی و مبادرت به ورزشهای ملایم و دائمی به آن دست یابید ، همچنین باید از مصرف داروهایی که بسرعت وزن بدن را کم می نمایند اجتناب کنید ، چرا که بسیاری از آنها خطرناک بوده و مشکلات فراوانی برای شما پدید می آورند.

2- از سنگین ساختن بار معده ی خویش خودداری نمایید.

3-از وسعت وسرعت عملیات روزانه وطبیعی خود بکاهید وکارهای سخت و سنگین راکنار بگذارید. برای رسیدن به اتوبوس هیچوقت عجله نکنید- ازهرگونه ورزش و حرکت بلافاصله بعد از غذا اجتناب کنید- به اعمالی که باعث تنگی نفس می گردند دست نزنید. هرموقع تنفس شما شد ید وسریع شروع شد ، یا احساس درد در سینه خود نمود ید فورا درازبکشید و استراحت نمایید.

4- هیچوقت برای هیچ کاری و برای هیچ چیزی در زندگی عصبانی نشوید. عصبی شد ن بزرگترین عامل مخرب قلب واز بین برنده ی نیروی معنوی انسان است.

5- در برابر مسائل ناگوار سعی کنید خود را خالی از تاثر جلوه دهید! نباید زیاد متاثر شوید. همینکه در حالت روحی بدی فرو رفتید بیدرنگ خود را درآغوش خاطرات خوش وصحنه های شیرین زندگی بیاندازید و سعی کنید خود را از چنگال حواد ث نامطلوب نجات دهید.

6-مصرف دخانیات را فورا ترک کنید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  سه شنبه 18 بهمن 1384 [12:52 ]
  تاثیر عفونت لثه بر سلامت قلب
 

تحقیقات نشا ن می‏دهند مسواک زدن، استفاده از نخ دندان و کنترل مرتب دندانها‌ توسط دندانپزشک، در سلامت قلب و عروق موثر است.


به گزارش جام جم آنلاین افرادی که دچار عفونت‌ها‌ی مزمن مانند عفونت لثه هستند، در معرض افزایش ابتلا به آترواسکلروزیس (سخت شدن عروق خونی) بیماری کرونر قلب قرار دارند.
به گفته سرپرست این تحقیق دکتر اشتاین، پزشکان باید علاوه بر اینکه بیمارانی را که نگران خطر حمله قلبی یا سکته مغزی هستند به استفاده از رژیم غذایی مناسب، ورزش و مصرف داروی مناسب توصیه می‏کنند، به مراقبت صحیح از دندان‌ها‌ و لثه نیز ترغیب نمایند.

علت این است که بیماری پریودنتال که توسط تعدادی از باکتری‌ها‌ی دهانی ایجاد می‏شود، فرآیند التهابی را سبب می‏شود که در افزایش و ایجاد پلاک‌ها‌ی کلسترول در دیواره عروق نقش دارند.
حضور عفونت مزمن در دهان بسیار شبیه به عفونت مزمن در هر جای دیگر بدن است چرا که بر سیستم پاسخ دهی بدن استرس وارد می‏کند. روش پاسخ بدن به استرس ارسال عناصر مختلف از طریق جریان خون است و این عناصر باعث ایجاد پلاک می‏شوند.

در واقع طبق نتایج یک مطالعه که پیش از این انجام گرفته است بیمارانی که سطوح بالای باکتری‌ها‌ی عفونت لثه را دارند بیشتر در معرض ابتلا به آترواسکلروزیس قرار می‏گیرند.
لذا بهداشت دهان و دندان از سلامت دیگر اجزاء بدن جدا نیست.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  سه شنبه 03 مرداد 1385 [09:21 ]
  مصرف روغن ماهی ، ضامن سلامت قلب
 

بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد، مصرف روغن ماهی در افراد مسن ، نقش موثری در بهبود فعالیت‌های قلبی آنها دارد.

مصرف ماهی به صورت پخته شده و یا آب پز و به صورت سرخ شده ، که حاوی اسیدهای چرب امگا سه است، می‌تواند در بهبود روند فعالیت‌های قلبی افراد مسن موثر باشد و تا حد چشمگیری از بروز حملات قلبی ناگهانی و در نتیجه مرگ افراد جلوگیری کند.

جهت انجام بررسی‌های بیشتر ، محققان حدود 5000 نفر از مردان و زنان مسن را تحت کنترل قرار دادند، در حالی‌که از نوع ماهی مصرفی این افراد و تعداد دفعات مصرف آن آگاه بودند و در نهایت محققان دریافتند که اگر حداقل دفعات مصرف ماهی در افراد ، دوبار در هفته باشد، می‌توان انتظار تاثیرات مثبت ناشی از مصرف ماهی را بر روی نحوه عملکردهای قلبی افراد داشت.

در حال حاضر تحقیقات در حال بررسی نقش مصرف مکمل‌های روغن ماهی بر روی افراد هستند.


منبع:ایسکانیوز

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline کیانی 3 ستاره ها ارسال ها: 244   در :  یکشنبه 22 مرداد 1385 [05:47 ]
  تنهایی برای قلب خوب نیست!
 

افرادی که تنها زندگی می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به حمله قلبی یا مرگ ناگهانی ناشی از ایست قلبی قرار می‌گیرند. به گزارش هلث سنترز ، محققان دانمارکی دریافته‌اند در میان افراد مورد مطالعه آنها احتمال وقوع سندرم قلبی حاد ACS ، حمله قلبی ، درد قفسه سینه که تحت عنوان آنژین صوری نامیده می‌شود یا مرگ ناگهانی قلبی در مجردها بیشتر بود.زنان تنهای بالای 50 سال و مردان مجرد بیش از 60 سال در معرض خطر ویژه قرار داشتند.
در حالی که زنان مجرد در این گروه سنی تنها 5 درصد گروه مورد مطالعه را تشکیل می‌دادند بیش از یک سوم موارد مرگ ناشی از ACS به آنها اختصاص داشت. گرچه کاملا مشخص نیست چرا افراد تنها بیشتر در معرض این خطر قرار می‌گیرند ، دلایل متعددی وجود دارند که این ارتباط را توجیه می‌کنند.به گفته سرپرست این تحقیق دکتر کریستن نیلسن احتمال زیادی وجود دارد که مجموعه‌ای از ریسک فاکتورها در میان افراد مجرد وجود داشته باشد. این فاکتورها شامل سیگار، چاقی، فشار خون بالا، رژیم غذایی نامناسب و بی‌تحرکی هستند که همگی در میان مجردها بیشتر دیده می‌شوند.
همچنین افرادی که تنها زندگی می‌کنند احتمالا از حمایت اجتماعی کافی برخوردار نیستند.به طور کلی در میان همه فاکتورهای مورد مطالعه توسط محققان، تنهایی و سن بالا دو عامل مهم پیش‌بینی کننده مشکل قلبی محسوب می‌شوند به طوری که حتی از تحصیلات ، شغل و سطح درآمد نیز اهمیت بیشتری دارند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سبحانی 3 ستاره ها ارسال ها: 327   در :  دوشنبه 24 مهر 1385 [08:23 ]
  فشار خون
 

با سلام

یک از مهمترین عوامل مرگ و میر فشار خون بالاست.
در ماه رمضان تلفات بیشتری دارد، بخاطر نادیده گرفتن توصیه‌ها برای روزه داردان!!!


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  شنبه 29 مهر 1385 [06:00 ]
  بیماریهای قلبی و عروقی!!!
 

رییس مرکز بهداشت شهرستان تبریز بیماریهای قلبی و عروقی را نخستین عامل مرگ و میر در این شهرستان در یک سال گذشته اعلام کرد. سید صالح آل مولانا گفت از مجموع مرگهای به ثبت رسیده در تبریز، ‪ ۲۳‬درصد ناشی از سکته قلبی، ‪ ۱۸‬درصد سکته مغزی و هشت درصد ناشی از فشار خون بوده است.

وی در گفت و گوی افزود ‪ ۱۶‬درصد مرگ و میرها نیز به سرطانهای مختلف مربوط می‌شود. به گفته وی پس از بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان، سوانح و حوادث با پدید آوردن ‪ ۸‬درصد مجموع مرگ و میرها، سومین عامل مرگبار در تبریز بوده است.

آل مولانا در خصوص پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی و عروقی گفت: ایجاد محیطهای پشتیبان از طریق جلب مشارکتهای همگانی یکی از اهداف اصلی مرکز بهداشت تبریز است و دومین راهکار مرکز بهداشت، آموزش بهبود شیوه زندگی با توجه به ماشینی و صنعتی شدن جوامع است.

وی تحرک کم جسمانی و تغذیه نامناسب را از عوامل اصلی ایجاد بیماریهای قلبی و عروقی دانست. رییس مرکز بهداشت تبریز اظهار داشت مصرف چربیهای غیر استاندارد و همچنین روغن نباتی‌های رایج در جامعه میزان چربی خون و رسوب آن در قلب و عروق را افزایش می‌دهد.

به گفته وی یارانه‌ای که به قند و شکر و روغن داده می‌شود باید کاهش یابد و در مقابل یارانه شیر برای بالا رفتن هر چه بیشتر مصرف آن در جامعه بیشتر شود. وی از طرح بیماریابی مرکز بهداشت به عنوان دیگر برنامه‌های این مرکز نام برد و اظهار داشت: در این طرح بیمار پس از شناسایی در مناطق روستایی و شهری تحت درمان اولیه قرار گرفته و به پزشک متخصص ارجاع داده می‌شود.

  • ایرنا

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  چهارشنبه 08 فروردین 1386 [10:52 ]
  عوامل خطر ساز سکته‌های قلبی
 

عوامل خطر ساز سکته‌های قلبی عبارتند از:

1- عواملی که قابل تغییر نیستند

ارثی : بیشتر بیماریهای قلبی و عروقی دارای سابقه خانوادگی می باشند.

مردان : شانس بیشتری برای ابتلا دارند.

سن : اکثر حملات قلبی در افراد بالای 65 سال سن ، رخ می دهد.

2- عوامل خطری که قابل تغییر هستند

سیگار کشیدن: سیگاریها دو برابر بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

فشار خون بالا: چون سبب افزایش کار قلب می شود.

کلسترول بالای خون: سبب رسوب در دیواره شریان می شود.

3- عواملی که قابل اصلاح هستند

دیابت: سبب افزایش کلسترول و تری گلیسرید خون می شود.

چاقی : روی فشار خون و کلسترول اثر دارد و باعث دیابت و فشار روی قلب می شود.

کم تحرکی: افراد غیر فعال دو برابر افراد فعال در معرض خطر سکته قلبی می باشد.

  امتیاز: 0.00