منو
 کاربر Online
612 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  دوشنبه 27 شهریور 1385 [05:30 ]
  کشف ترکیبات ضد چاقی در جلبک دریایی
 

مطالعات صورت گرفته نشان می‌دهد جلبک دریایی که یکی از چاشنی‌های اصلی غذای مردم آسیا محسوب می‌شود، حاوی نوعی ترکیب موسوم به fucoxanthin است که نقش و تاثیر مثبتی در کاهش چربی‌های اضافه بدن فرد دارد.

به نقل از خبرگزاری MSNBO ، ترکیب فوق موجب تحریک بیان نوعی پروتیین موسوم به ucp1 می‌شود که وظیفه اصلی این پروتئین که در بافتهای چربی بدن یافت می‌شود، سوزاندن چربی‌های اضافی بدن فرد است و به عبارت دیگر ، فعالیت این نوع پروتیین پس از تحریک توسط ترکیب fucoxalnthin وجود در جلبک دریایی ، نقش موثری در تنظیم متابولیسم سلولی فرد ایفا می‌کند.

منبع: ایسکا نیوز

  امتیاز: 0.00