منو
 کاربر Online
306 کاربر online
 : پرسش و پاسخ
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 11 شهریور 1385 [08:42 ]
  مزایا و معایب ماکروفرها را بگویید (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:
فرح تبریزی

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  شنبه 11 شهریور 1385 [12:21 ]
  مزایا و معایب ماکروفرها
 

ریزموجها بخشی از طیف امواج الکترمغناطیسی هستند. نور پرتو ایکس هم بخشهای دیگری از امواج الکترومغناطیسی را تشکیل می دهند. زیر موجها طول موجی از 30 تا یکصدم سانتیمتر دارند که بر این اساس در حد فاصل کوتاهترین امواج رادیویی و امواج فروسرخ (امواج حرارتی) قرار دارند. ریزموجها برای تحریک مولکولها به ویژه در مایعات که به این ترتیب غذاهایی که نسبت آب بیشتری دارند، مثل آش، زودتر می پزند.

ریزموجها به وسیله مگنترون تولید می شوند. برای پخت یکنواخت تر غذا امواج حاصل به وسیله یک پنکه فلزی در همه جای اجاق پراکنده می گردند. ریزموجها از اغلب ظرفهای چینی و شیشه ای می گذرند، ریزموجها اغلب ظرفهای چینی و شیشه ای می گذرند، ولی از فلزات رد نمی روند.

img/daneshnameh_up/c/c1/home_appliances_TRO1100.JPG


در اجاقهای زودپزی که با امواج میکروویو (امواج با طول موج بسیار کوتاه) کار می کنند، الکترونها با انرژی زیاد به مواد غذایی برخورد کرده و در اثر حرارت تولیدی، پخت غذا در چند دقیقه انجام می شود. از مزایای این دستگاهها، می توان به عدم گرم شدن ظرف غذا و اجاق خوراکپزی اشاره کرد به گونه ای که می توان در همان بشقاب غذاخوری، پخت را انجام داد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline امیر خاکپور 3 ستاره ها ارسال ها: 433   در :  دوشنبه 13 شهریور 1385 [13:25 ]
  مزایا و معایب ماکروفرها
 

تشکر
مطلب جالبی بود wink

  امتیاز: 0.00