ریزموجها بخشی از طیف امواج الکترمغناطیسی هستند. نور پرتو ایکس هم بخشهای دیگری از امواج الکترومغناطیسی را تشکیل می دهند. زیر موجها طول موجی از 30 تا یکصدم سانتیمتر دارند که بر این اساس در حد فاصل کوتاهترین امواج رادیویی و امواج فروسرخ (امواج حرارتی) قرار دارند. ریزموجها برای تحریک مولکولها به ویژه در مایعات که به این ترتیب غذاهایی که نسبت آب بیشتری دارند، مثل آش، زودتر می پزند.
ریزموجها به وسیله مگنترون تولید می شوند. برای پخت یکنواخت تر غذا امواج حاصل به وسیله یک پنکه فلزی در همه جای اجاق پراکنده می گردند. ریزموجها از اغلب ظرفهای چینی و شیشه ای می گذرند، ریزموجها اغلب ظرفهای چینی و شیشه ای می گذرند، ولی از فلزات رد نمی روند.
در اجاقهای زودپزی که با امواج میکروویو (امواج با طول موج بسیار کوتاه) کار می کنند، الکترونها با انرژی زیاد به مواد غذایی برخورد کرده و در اثر حرارت تولیدی، پخت غذا در چند دقیقه انجام می شود. از مزایای این دستگاهها، می توان به عدم گرم شدن ظرف غذا و اجاق خوراکپزی اشاره کرد به گونه ای که می توان در همان بشقاب غذاخوری، پخت را انجام داد.
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!