منو
 صفحه های تصادفی
کاربر:آرش درخشنده
راحت طلبی
قضیه فیثاغورث
آخرین شب زندگانی حضرت سجاد علیه السلام
اوکتای قاآن
نظریه حالت پایا
تیره عدسک آبی
تبری از دشمنان اهلبیت
شفیق بلخی
درس فرایند های شیمیایی
 کاربر Online
832 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  دوشنبه 06 شهریور 1385 [05:38 ]
  انتقال یافته از پزشکی >> این پروتئین ، تلخی را تشخیص می‌دهد!
 

تصویر


دانشمندان دریافته‌اند چگونه افراد متوجه طعم تلخ مواد خوراکی می‌شوند.

محققان امریکایی پروتئینی را در سلول‌های گیرنده طعم بر روی زبان یافته‌اند که تلخی مواد خوراکی را تشخیص داده، پستانداران را از خامی یا فساد آنها آگاه می‌کند.

این محققان پروتئین PKD2L1 را مسوول تشخیص تلخی مواد می‌دانند.

آزمایشات انجام شده بر روی موش نشان داده‌اند موش‌هایی که تحت مهندسی ژنتیکی قرار گرفته و فاقد این سلول‌ها هستند نمی‌توانند به محرک‌های طعم تلخ پاسخ دهند. در حالی که پاسخ به سایر مزه‌ها در آنها بدون تغییر باقی ماند.

گیرنده PKD2L1 در سلول‌های عصبی خاص دیگری در طناب نخاعی نیز فعالند و شاید درتشخیص اسیدیته مایع مغزی نخاعی هم دخالت داشته باشند که این نشاندهنده وجود یک مکانیسم مشترک برای تشخیص اسیدیته در بخش‌های مختلف بدن است.

  امتیاز: 0.00