انتقال یافته از پزشکی >> این پروتئین ، تلخی را تشخیص میدهد!
دانشمندان دریافتهاند چگونه افراد متوجه طعم تلخ مواد خوراکی میشوند.
محققان امریکایی پروتئینی را در سلولهای گیرنده طعم بر روی زبان یافتهاند که تلخی مواد خوراکی را تشخیص داده، پستانداران را از خامی یا فساد آنها آگاه میکند.
این محققان پروتئین PKD2L1 را مسوول تشخیص تلخی مواد میدانند.
آزمایشات انجام شده بر روی موش نشان دادهاند موشهایی که تحت مهندسی ژنتیکی قرار گرفته و فاقد این سلولها هستند نمیتوانند به محرکهای طعم تلخ پاسخ دهند. در حالی که پاسخ به سایر مزهها در آنها بدون تغییر باقی ماند.
گیرنده PKD2L1 در سلولهای عصبی خاص دیگری در طناب نخاعی نیز فعالند و شاید درتشخیص اسیدیته مایع مغزی نخاعی هم دخالت داشته باشند که این نشاندهنده وجود یک مکانیسم مشترک برای تشخیص اسیدیته در بخشهای مختلف بدن است.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!