آلودگى هاى نان را مى توان به آلودگیهاى اولیه ناشى از مواد سازنده آن از قبیل آرد – آب – نمک و سایر افزودنیها و آلودگیهاى ثانویه بعد از مرحله پخت ، حمل و نقل و نگهدارى آن مربوط دانست .
چنانچه گندم در مزارع یا انبار هاى سیلو از لحاظ درجه حرارت و میزان رطوبت و سرمازدگى و گرمازدگى بصورت نامناسب قرار گیرد منجر به ایجاد تغییرات آنزیمى و دگرگونى در ساختمان پروتئین ، نشاسته ، چربى و ریزمغذیهاى آن مى گردد همچنین استفاده از آب آلوده در تهیه خمیر – نمک غیر بهداشتى یا تصفیه نشده و کاربرد افزودنیهاى غیرمجاز مانند جوش شیرین موجبات آلودگیهاى اولیه نان را فراهم مى نماید .
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!