منو
 کاربر Online
1071 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  پنج شنبه 26 مرداد 1385 [02:45 ]
  آلودگیهای نان
 

آلودگیهای نان

آلودگى هاى نان را مى توان به آلودگیهاى اولیه ناشى از مواد سازنده آن از قبیل آرد – آب – نمک و سایر افزودنیها و آلودگیهاى ثانویه بعد از مرحله پخت ، حمل و نقل و نگهدارى آن مربوط دانست .

چنانچه گندم در مزارع یا انبار هاى سیلو از لحاظ درجه حرارت و میزان رطوبت و سرمازدگى و گرمازدگى بصورت نامناسب قرار گیرد منجر به ایجاد تغییرات آنزیمى و دگرگونى در ساختمان پروتئین ، نشاسته ، چربى و ریزمغذیهاى آن مى گردد همچنین استفاده از آب آلوده در تهیه خمیر – نمک غیر بهداشتى یا تصفیه نشده و کاربرد افزودنیهاى غیرمجاز مانند جوش شیرین موجبات آلودگیهاى اولیه نان را فراهم مى نماید .

  امتیاز: 0.00