منو
 صفحه های تصادفی
جوین بن مالک و شهادت در کربلا
کم شدن دمای بدن
توبه غیر مفید
ادوار تاریخی شیعه از لحاظ حکومت
قرآن
اعطای فرمان مشروطیت
پدیده وحی
Rubidium
سلطان احمد جلایر ایلکانی
سرعتی بالاتر از سرعت نور
 کاربر Online
472 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  پنج شنبه 26 مرداد 1385 [02:43 ]
  اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان
 

اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان

  • کربنات سدیم باقیمانده در نان باعث افزایش PH و در نتیجه مانع رشد و تکثیر مخمرها مى گردد .

  • کربنات سدیم باقیمانده در نان سبب تیرگى رنگ مغز نان و بوى نامطبوع در آن مى گردد .

  • کربنات سدیم باقیمانده در نان باعث قلیایى شدن محیط دهانى و در نتیجه واکنش قلیا با چربى هاى موجود در مواد غذایى مزه صابون حس مى شود .

  • در اثر تخمیر سریع و کاذب خمیر در هنگام پخت ، خمیر نارس و فطیر بوده و در نتیجه ارزش غذایى لازم را ندارد .

  • نان تهیه شده با جوش شیرین علیرغم شکل ظاهرا` رسیده چون فاقد محصولات جانبى حاصل از فعالیت سلولهاى مخمر و باکتریهاى اسید لاکتیک مى باشد فاقد طعم و مزه طبیعى مى باشد .

  امتیاز: 0.00