منو
 صفحه های تصادفی
احادیث حضرت امام موسی کاظم علیه السلام
مواد مورد نیاز در راکتورهای هسته‌ای
ویروس حشرات
حضور امام حسین علیه السلام در جنگ جمل
آیت‌الله طالقانی
آیت الله صدوقی
رشته مهندسی اپتیک و لیزر
زمینه‌های بروز انحرافات اجتماعی زنان در جامعه
عدد شیطان
اسانس رو
 کاربر Online
578 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  پنج شنبه 26 مرداد 1385 [03:43 ]
  اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان
 

اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان

  • کربنات سدیم باقیمانده در نان باعث افزایش PH و در نتیجه مانع رشد و تکثیر مخمرها مى گردد .

  • کربنات سدیم باقیمانده در نان سبب تیرگى رنگ مغز نان و بوى نامطبوع در آن مى گردد .

  • کربنات سدیم باقیمانده در نان باعث قلیایى شدن محیط دهانى و در نتیجه واکنش قلیا با چربى هاى موجود در مواد غذایى مزه صابون حس مى شود .

  • در اثر تخمیر سریع و کاذب خمیر در هنگام پخت ، خمیر نارس و فطیر بوده و در نتیجه ارزش غذایى لازم را ندارد .

  • نان تهیه شده با جوش شیرین علیرغم شکل ظاهرا` رسیده چون فاقد محصولات جانبى حاصل از فعالیت سلولهاى مخمر و باکتریهاى اسید لاکتیک مى باشد فاقد طعم و مزه طبیعى مى باشد .

  امتیاز: 0.00