منو
 کاربر Online
469 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  پنج شنبه 26 مرداد 1385 [03:43 ]
  اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان
 

اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان

  • کربنات سدیم باقیمانده در نان باعث افزایش PH و در نتیجه مانع رشد و تکثیر مخمرها مى گردد .

  • کربنات سدیم باقیمانده در نان سبب تیرگى رنگ مغز نان و بوى نامطبوع در آن مى گردد .

  • کربنات سدیم باقیمانده در نان باعث قلیایى شدن محیط دهانى و در نتیجه واکنش قلیا با چربى هاى موجود در مواد غذایى مزه صابون حس مى شود .

  • در اثر تخمیر سریع و کاذب خمیر در هنگام پخت ، خمیر نارس و فطیر بوده و در نتیجه ارزش غذایى لازم را ندارد .

  • نان تهیه شده با جوش شیرین علیرغم شکل ظاهرا` رسیده چون فاقد محصولات جانبى حاصل از فعالیت سلولهاى مخمر و باکتریهاى اسید لاکتیک مى باشد فاقد طعم و مزه طبیعى مى باشد .

  امتیاز: 0.00