منو
 صفحه های تصادفی
اوروگوئه
اتوی بخار
السدس «صورت فلکی»
ابولولو
اعجاز
تقلید از دیدگاه روانشناسی ژنتیک
Iridium
وظایف بانک مرکزی
آزادی و زهد
شرایطی که tRNA شارژ شده وجود نداشته باشد
 کاربر Online
747 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  یکشنبه 15 مرداد 1385 [10:20 ]
  غذاهای نپخته در بدن تولید سم می کنند.
 

تحقیقات پژوهشگران نشان دهنده این موضوع است که مصرف غذاهای نپخته، در بدن انسان تولید سم خطرناک می‌کند.

این سم که کلستریدیوم بوتولنیوم نام دارد، در انسان سبب بروز بیماری خطرناکی به نام بوتولیسم می‌شود. بوتولیسم مسمومیت غذایی شدید و کشنده است که به علت خوردن اغذیه نپخته و کنسروهای استریل نشده که دارای سم این باسیل هستند تولید می شود. این باکتری در خاک بکر و زراعتی، لجن کف دریاچه‌ها، حوضچه‌ها، روی سبزیجات، میوه، برگ درختان و علف‌های خشک وجود دارد و وارد روده حیوانات می‌شود، اما بر آنان تاثیری ندارد. در محیط کشت و در غذاهای آلوده این باکتری تولید سم کشنده می‌کند که در صورت قرار دادن غذاهای نپخته در حرارت 80 – 100 درجه سانتی‌گراد کاملا از بین می رود. این در حالی است که پژوهش‌ها نشان دهنده این موضوع هستند که آنزیم‌های معده و اسیدهای دستگاه گوارش انسان قادر به خنثی کردن این سم نیستند. از این روست که توصیه می‌شود، حتما غذاها به صورت کاملا پخته مصرف شوند.

منبع:ایسکا نیوز

  امتیاز: 0.00