وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با توجه به اینکه در شماری از باغهای میوه، مزارع کشت صیفیجات و مراکز پرورش گلخانهای برای مبارزه با آفات نباتی بدون رعایت اصول فنی از سموم شیمیایی استفاده میشود که با توجه به میزان مصرف یا نوع سم استفاده شده باقیمانده سموم در روی آنها باقی مانده و موجب ایجاد مخاطراتی برای مصرف کنندگان میشود.
به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران، به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت طی اطلاعیهای به هموطنان اعلام کرد: برای اطمینان بیشتر از سلامت این محصولات، میوهها را در محلولی که شامل یک قاشق غذاخوری بی کربنات سدیم در پنج لیتر آب باشد به مدت 15 دقیقه قرار داده و پس از شستوشو با آب تمیز به مدت 15 دقیقه، مورد مصرف قرار گیرد و چنانچه بازهم میوهها طعم نامطلوب داشت از مصرف آن خودداری شود. شایان ذکر است با توجه به فصل گرما و احتمال بروز بیماریهای رودهای و مسمومیتهای غذایی و بعضی از بیماریهای واگیردار همزمان میتواند از مواد ضد عفونی کننده نیز طبق دستورات بهداشتی برای سلامتی این محصولات استفاده کرد.
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!