استفاده از کاکائو به عنوان طعمدهنده شیر باعث کاهش جذب 10 درصدی میزان کلسیم موجود در آن خواهد شد. یک لیوان شیر کامل حاوی 300 میلیگرم کلسیم و مقادیری چربی و ویتامین D است که کاملا جذب بدن میشود. چنانچه این مقدار با کاکائو استفاده گردد مقدار کلسیم جذب شده در بدن 285_280 میلیگرم خواهد رسید که این رقم نشان دهنده تاثیر کاهش جذب کلسیم به میزان حدود 10 درصد توسط این ماده افزودنی است. با اشاره به خصوصیت ضد جایگزینی شیر نسبت به سایر مواد مغذی به جهت وجود میزان کلسیم بالای آن، اگرچه مقداری از کلسیم موجود در شیر به علت وجود کاکائو در آن کسر میشود اما کاکائو هرگز جذب کلسیم را به طور کامل مختل نمیکند و ارزش غذایی شیر را از بین نمی برد. ولی به طور کلی شیر کاکائو نباید جایگزین شیر شود چرا که استفاده از مواد قندی جهت شیرین شدن کاکائو موجود در شیر باعث افزایش قند و مشکلات ناشی از آن خواهد شد.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!