منو
 کاربر Online
798 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  پنج شنبه 08 تیر 1385 [15:31 ]
  درباره انسولین چقدر اطلاعات داریم؟
 

چند نکته درباره انسولین

در بیشتر اوقات روز بافت عضلانی برای تامین انرژی خود به اسیدهای چرب متکی است نه به گلوکز. دلیل اصلی برای این موضوع آن است که غشا طبیعی و در حال استراحت عضله به گلوکز تقریبا نفوذناپذیر است.اما در دو حالت است که عضله از مقادیر زیاد گلوکز استفاده می کند.

  • در جریان ورزش و فعالیت عضلانی که در این حالت نیاز به انسولین وجود نداردو گلوکز با مکانیسمی ناشناخته وارد سلول عضله می شود.

  • در چند ساعت بعداز صرف غذا که غلظت گلوکز خون بالا است و لوزالمعده مقادیر زیادی انسولین ترشح می کند این انسولین اضافی باعث انتقال سریع گلوکز به داخل سلول عضلانی می شود.

  • سلولهای شبکیه ، سلولهای کبد و گلبولهای قرمز برای ورود گلوکز نیازی به انسولین ندارند.

منبع: درسنامه جامع علوم پزشکی

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فرشباف 3 ستاره ها ارسال ها: 213   در :  شنبه 04 آذر 1385 [07:16 ]
  رابطه نزدیک بینی با زیاده روی مصرف نان
 

نتایج آخرین پژوهش ها نشان می دهد رابطه نزدیک بینی با افراط در مصرف نان در کودکی بیش از رابطه آن با مطالعه از فاصله نزدیک است. دانشمندان معتقدند استفاده بیش از حد از نان و دیگر حبوبات که مقدار زیادی نشاسته دارند میزان انسولین بدن کودکان را بالا می برد و این ممکن است رشد کره چشم آنان را تحت تاثیر قرار دهد. بر اساس این نظریه افزایش هورمون انسولین در بدن باعث نزدیک بینی می شود. محققان می گویند این نظریه علت شیوع بیماری نزدیک بینی را در کشورهای در حال رشد در دو قرن گذشته بیان می کند.

  امتیاز: 0.00