منو
 کاربر Online
756 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 18 خرداد 1385 [14:49 ]
  ترش شدن
 

آیا تمامی مخمر ها باعث ترش شدن میشوند؟

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  پنج شنبه 18 خرداد 1385 [14:54 ]
  ساکارومایسس سروزیه
 

با سلام
مخمری که برای فرایند تخمیر استفاده میشود ساکارومایسس سروزیه است که با تولید اسید کربنیک و اتانول باعث ترش شدن میشود اگر مقدار استفاده مخمر زیاد و یا مدت زمان آن طولانی باشد مقدار ترش شدن زیاد خواهد بود.

  امتیاز: 0.00