منو
 کاربر Online
1228 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  چهارشنبه 17 خرداد 1385 [04:19 ]
  غده تیروئید
 

جیوه کاهش فعالیت غده تیروئید و افزایش کلسترول خون را موجب می‌شود.

یافته های اخیر پژوهشگران کشورمان حاکی از تأثیر سوء جیوه بر فعالیت غده تیروئید و افزایش کلسترول خون است.


یافته‌های تحقیقات دکتر مسیح الله طاهر، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و همکارانش حاکی از تأثیر جیوه بر غدد هیپوتالاموس و هیپوفیز و تداخل در میزان هورمونهای T3، T4 و TSH است.


در این مطالعه تجربی تأثیر جیوه بر فعالیت غده تیروئید و کلسترول خون از طریق تزریق داخل صفاقی کلرید جیوه بر روی ‌٥ موش آزمایشگاهی بررسی شد.


نتایج این تحقیق حاکی از آن است که تزریق ‌٣ میلی گرم کلرید جیوه در ‌١٠ روز به ترتیب T3، T4 و TSH و کلسترول خون را به میزان ‌٢٩، ‌١٨، ‌٣٠ و ‌٨/٤ درصد کاهش و T3 Uptake را ‌٥/٢٣ درصد نسبت به گروه شاهد افزایش داده است. اما تجویز آن در ‌٤٥ و ‌٦٠ روز موجب افزایش کلسترول می شود.


به نظر می رسد جیوه از طریق تأثیر بر هیپوتالاموس و یا هیپوفیز، هیپوتیروئیدی ثانویه ایجاد کرده و باعث کاهش T3، T4 و TSH و افزایش کلسترول شده است. در ضمن با تأثیر بر کبد نیز موجب کاهش ساخت پروتئین شده که در این مورد افزایش T3 Uptake را به همراه داشته است.


جیوه فلزی سمی است که به طور وسیع در صنعت، کشاورزی و پزشکی مصرف می شود. این عنصر و املاح آن از طریق مواد خوراکی، راه‌های تنفسی و پوست سلول‌ها را آلوده می کند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سبحانی 3 ستاره ها ارسال ها: 327   در :  یکشنبه 07 خرداد 1385 [13:42 ]
  کم کاری تیروئید سبب اختلال در رشد ذهنی و جسمی فرد می‌شود.
 

کم کاری تیروئید سبب اختلال در رشد ذهنی و جسمی فرد می‌شود.


عدم تشخیص کم کاری تیروئید در روزهای اولیه عمر و ادامه کم کاری تیروئید سبب اختلال شدید در رشد ذهنی و جسمی فرد می‌شود. از هر سه تا چهار هزار نوزاد و در برخی مناطق از هر هزار نوزاد یک نفر دچار کم کاری مادرزادی تیروئید است. در صورتی که درمان با هورمون‌های تیروئید دیر آغاز شود اختلال در رشد ذهنی و یادگیری برای همیشه باقی می‌ماند بنابراین گسترش برنامه‌های غربالگری در همه کشورهای منطقه ضروری است.

دستیابی به تکنیک‌های پیشرفته بیوشیمی ،ایمونولوژی و ژنتیک برای جستجوی اختلالات ژنتیکی همراه با بیماری‌های تیروئید منجر به ایجاد دریچه‌های جدیدی برای تشخیص و گاهی درمان این بیماری ها شده است. در زمینه درمان بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم نیز پیشرفت‌های عمده‌ای صورت گرفته است. دراین زمنیه می‌توان درمان چاقی،دیابت،اختلال چربی ها،پرکاری تیروئید ،کم کاری تیروئید،بیماری‌های پاراتیروئید ،سرطان‌های غدد درون ریز ،بیماری‌های فوق کلیوی و هیپوفیز را نام برد.
همچنین ببینید:

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  چهارشنبه 17 خرداد 1385 [09:59 ]
  غده تیروئید
 

با سلام

با تشکر از خانم قاسمی
دوستان برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید به لینکهای زیر مراجعه کنید.


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 09 فروردین 1386 [03:22 ]
  راهنمایی درخصوص کم کاری تیروئید
 

با سلام وخسته نباشید حضرمحترمتان
چندی پیش فقط جهت اطمینان از سلامتی
خانواده خودم وهمسرم تست کلی از جماه آزمایش
خون وادرار را دادیم ودرجواب آزماش
آنالیز هورمونی تی اس اچ همسرم میزان 14.40
رانشان میدهدکه نسبت به حدنرمال قید شده
درآزمایش خیلی بیشتر است (4.2-0.27)و در مراجعه به
پزشک `پزشک مربوطه کم کاری تیروئید را
تشخیص داده وداروی لووتیروکسین سدیم را
تجویز نموده اند با توجه به خوندن قسمت اول
بیماریهای تیرویید واقع در سایت www.govashir.comمن نسبت
به تجویز دارو کمی مشکوک شدم خواهشمند
است در این خصوص بنده را راهنمایی فرمایید

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سبحانی 3 ستاره ها ارسال ها: 327   در :  یکشنبه 19 فروردین 1386 [17:15 ]
  درگیری چشمی و کوری در بیماران پرکاری تیروئید؟
 

درگیری چشمی در بیماران پرکاری تیروئید

بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید نوعی درگیری چشمی هم خواهند داشت که در حدود ‪ ۱۰۰‬درصد موارد در پاتولوژی دیده می‌شود. تمام بیمارانی که پرکاری تیروئید و به دنبال آن درگیری چشمی ناشی از آن را دارند باید در فواصل معین جهت معاینات چشمی و به ویژه کنترل فشار داخلی چشم به چشم پزشک مراجعه کنند. در درگیری چشمی ناشی از پرکاری تیروئید تمام قسمت‌های چشم شامل پلک‌ها، ترشح اشک، سطح چشم، فشار داخلی چشم، عضلات چشم و عصب بینایی درگیر می‌شوند. بالا ماندن فشار داخلی چشم برای مدت طولانی موجب تخریب فیبرهای عصبی و در نتیجه افت دید و در نهایت کوری می‌شود.

در مطالعه‌ای دیده شد که فشار داخلی چشم در ‪ ۲۰‬درصد این بیماران بالا است که این رقم شمار بسیار بالایی است. با توجه یافته‌های حاصل از این مطالعه و اثر مخرب بالا بودن فشار داخلی چشم بر بینایی به تمامی بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید توصیه می‌شود که به فواصل معین جهت معاینات چشمی و به ویژه کنترل فشار داخلی چشم به پزشک متخصص مراجعه کنند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  چهارشنبه 02 خرداد 1386 [12:55 ]
  کیست تیروئید (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:
بهرام احمدی
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم اطلاعاتی در مورد کیست تیروئید داشته باشم.
این که تا چه اندازه خطر ناک است.

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سبحانی 3 ستاره ها ارسال ها: 327   در :  سه شنبه 08 خرداد 1386 [06:20 ]
  >کیست تیروئید
 

باسلام


کیست تیروئید مثل هرجای دیگر بدن میتواند به ندرت ایجاد شود. کیست ساده تیروئید نمیتواند خطرناک باشد مگر اینکه اثر فشاری روی مناطق مجاور داشته باشد. ولی ممکن است که کیست، نوعی و یا قسمتی از آبسه باشد و یا میتواند به سمت بدخیمی تمایز یافته باشد که در اینصورت هم با بیوپسی تشخیص داده میشود.

به هر حال بیمار باید توسط متخصص جراحی یا غدد معاینه شده و از مایع کیست و دیواره کیست نمونه برداری(بیوپسی) برداشته شود. و در صورت لزوم جراحی شود.

  امتیاز: 0.00