منو
 صفحه های تصادفی
مبارزالدین محمد مظفر
تغذیه آب زیرزمینی
افغانستان
شخصیت حقوقی شرکت های تجارتی
فندقه
سیزاپراید
بازیهای المپیک
گویشهای مرکزی ایران
تقسیمات روانشناسی
علت شکرک نزدن عسلهای موجود در بازار
 کاربر Online
356 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  جمعه 29 اردیبهشت 1385 [16:54 ]
  انتقال یافته از پرسش و پاسخ >> از کدام تغییر حالت ماده می توان برای خنک کردن یک لیوان آب کمک گرفت 1-تبخیر2-ذوب3-تصعید4-گزینه های 2و3 (از طریق تماس
 

نام و نام خانوادگی:ترانه یونسیان

  امتیاز: 0.00