ریحان به علت داشتن ویتامین A و C از آسیبهای سلولی جلوگیری میکند
ریحان به علت داشتن ویتامین A و C از آسیبهای سلولی جلوگیری میکند
گیاه ریحان به علت داشتن ویتامینهای A و C آنتی اکسیدانت است و بدین دلیل از آسیب سلولی پیشگیری میکند. به گزارش ایسنا ریحان دارای خواص آرام بخش ، مقوی قلب ، ضد عفونی کننده دهان و دستگاه گوارش و شیرافزا است. جوشانده غلیظ ریحان و مزمزه و جویدن آن برای مبتلایان به آفت مفید است. همچنین بوییدن آن و جویدن برگهای تازه آن باعث تسکین درد میشود. شیره برگهای ریحان برای معالجه کلیه حالات عصبی مخصوصا زنانی که به بیماری روحی ، بیخوابی شدید ، بیهوشی و خفقان قلب هستند بکار میرود.
عصاره ریحان همراه با شیر برای سرماخوردگی و ناراحتیهای ریوی و سرفه مفیداست. ریحان به علت داشتن سبزینه و چند نوع اسانس ، بوی پیاز و سیر و دهان را از بین میبرد. مطالعات انجام گرفته بر روی حیوانات نشان میدهد که ریحان ، سیستم ایمنی بدن را با افزایش پادتن تا دو درصد بالا میبرد. این گیاه خنک کننده است و جهت درمان درد رماتیسم و پوستهای حساس بکار میرود. ریحان یکی ازشفابخش ترین گیاهانی است که شامل ترکیبات ضد سرطانی است. همچنین آب ریحان جهت مارگزیدگی ، تقویت عمومی بدن ، سرماخوردگی و مشکلات پوستی و گوش درد توصیه شده است.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!