میسکومیستها یا کپکهای مخاطی ردهای از زیر شاخه میکسومایکوتینا هستند. این گروه از قارچها به خاطر ظاهر لزجشان بدین نام خوانده میشوند. گونههایی از آنها که ساپروفیت هستند بر روی مواد غذایی گیاهی در حال پوسیدن زندگی میکنند. گونههایی نیز به صورت انگلی هستند. و باعث تولید بیماری میشوند.
این قارچها از لحاظ تشکیل اسپورها به قارچهای عالی شباهت دارند و با داشتن ظاهر آمیبی شکل و روش حرکت شبیه پروتوزوئرها هستند. پلاسمودیوم توده برهنه پروتوپلاسمی است یا به عبارتی فاقد دیواره سلولی بوده و به دلیل عدم وجود دیواره با تشکیل پاهای کاذب در محیط جابجا میشوند.
در سطح پلاسمودسم بالغ اسپورانژها تشکیل میشود که شکل و اندازه آنها در گونههای مختلف فرق میکند. از اسپورانژها اسپور تولید میشود. این اسپورها غیر متحرک هستند و در محیط جوانه زده و به گامتهای تاژکدار با گامتهای آمیبی شکل تبدیل میشوند. از اتحاد گامتها سلول تخم تشکیل میشود. سلول تخم در محیط بر روی مواد غذایی تغذیه کرده و نهایتا به پلاسمودیوم جوان تبدیل میشود و سپس به پلاسمودیوم بالغ تبدیل میشود.
از انواع کپکهای مخاطی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
پلاسمودیوم فالسی پاروم
پلاسمودیوم پلی سفالوم
لی کو گالا
فی زاروم
همی تریشینا
...
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : یکشنبه 06 اردیبهشت 1388 [11:13 ]
اشتباه کردی
سلام در اصلاح پاسخ قبل باید عرض کنم که پلاسمودیوم فالسی پاروم یک هاگدار است نه کپک مخاطی دقت کنید که بیماری این آغازی در گیاهان را پاسخ نداده اید
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!