اسفناج یک منبع غنى از ویتامین A و فلاسین، فیبر، سولفور، پتاسیم و ویتامین ث است.
اسفناج همچنین داراى بتاکروتئین، آهن، ویتامین B6، کلسیم و منیزیم نیز هست. یک فنجان اسفناج پخته داراى ۱۴۷ درصد انواع ویتامین هاى مصرفى پیشنهاد شده و ۴۷ کالرى است.
کاروتنوئید و آنتى اکسیدان ویتامین هاى C و E موجود در اسفناج باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیمارى قلبى، سکته و آب مروارید چشم مى شود. پتاسیم و کلسیم موجود در آن نیز به تنظیم فشار خون کمک مى کند و اسید فولیک موجود در آن خطر ابتلا به بیمارى ها و نقص هاى عصبى را کاهش مى دهد.
آب اسفناج براى استحکام، ساخت و ذخیره سازى بدن بسیار مفید است اما بیش از دو وعده در روز نباید مصرف شود و بهترین زمان استفاده از آن ۳۰ دقیقه قبل و ۲ ساعت بعد از غذا است، زیرا باید معده خالى باشد.
نکته: اسفناج داراى مقدار زیادى اسید اگزالیک است، بنابراین افرادى که به یبمارى نقرس، سنگ هاى کلیه و مثانه مبتلا هستند نباید از این سبزى استفاده کنند.
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!