منو
 صفحه های تصادفی
رازگویی خداوند با علی علیه السلام در جنگها
تیره نخود
کوکیمبیت
گوبی
روابط ایران با کشور فرانسه
آب زیرزمینی
همراهی با بیماران
کوهزایی لارامین
محمد بن محمود سلجوقی
آشنایی با دانشمندان
 کاربر Online
1334 کاربر online
 : پرسش و پاسخ
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 14 فروردین 1385 [11:31 ]
  روش تهیه آهارالیاف و پارچه
 

به طور کلی

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دارا 3 ستاره ها ارسال ها: 140   در :  سه شنبه 15 فروردین 1385 [04:22 ]
  پاسخ به آهار لباس
 

اگر منظورتان اسپری برای افشاندن روی پارچه و لباس در هنگام اتو کردن لباس است که کرچ و چروک لباس را از بین ببرد باید گفت این اسپری ها دارای سلیکون و هیدروکربنهای چرب هستند ,لزوما این هیدروکربنها لباس شما را چرب نمیکنند! , سلیکون برای آسانی لغزیدن اتو روی لباس است و مقدارش کم است ممکن است مواد دیگری برای ایجاد بوی خوش ملایم روی لباس و مواد جلوگیری کننده از فساد داخل قوطی به همراه داشته باشد . اگر نام هیدرو کربنهای استفاده شده در آنرا مشخصا بتوانم پیدا کنم در اینجا برایتان پست خواهم کرد . در دانشنامه هم بگردید شاید مطلبی را قبلا کسی دیگر تحقیق کرده باشد .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 17 فروردین 1385 [15:02 ]
  آهار پارچه
 

دارا
این گیاه را که میبینید گیاه کاساوا نام دارد ریشه اش دارای نشاسته مخصوصی است که در سهغت نخ و پارچه بافی برای جلا و استحکام نخ در بیشتر مراحل نخ تا پارچه نقش دارد از ریش این گیاه برای تهیه شیرینی و کرم های کیک و سریال و امثال آن استفاده میشود , با تغییر این نشاسته کار های زیادی برای تهیه چسب های تخته سه لا و موکت و خیلی چیز های دیگر میکنند گیاه را ببینید عمل آوردنش آسان است. ظاهرا این گیاه در ایران وجود ندارد . یک قاشق کوچک نشاسته را اگر در یک لیوان اندازه گیری آب حل کرده و آنرا هم بزنید تا بجوش آید و پس از سرد کردن لعاب دار ولی مایع باشد همین کار را میکند , ولی این نشاسته خواص مطلوبی برای صنعت پارچه بافی دارد. غربی ها با مواد شیمیایی این کار ها را میکنند و ممکن است از مواد کشاورزی استفاده نکنند.



  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 17 فروردین 1385 [15:02 ]
  نشاسته و آهار
 

دارا

بحث نشاسته و آهار را در انجمن خلاقیت وفن آوری ببینید.

  امتیاز: 0.00