منو
 کاربر Online
871 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  یکشنبه 13 فروردین 1385 [17:01 ]
  آنفولانزا
 

آنفولانزا

ویروس آنفولانزا ویروسی از خانواده پارامیکسوویریده و دارای 3 گروه A ، B ، C می‌باشد. تب ناگهانی ، صورت برافروخته ، سردرد ، درد عضلانی ، سرفه و لرز از علائم بیماری هستند. درنیمی از بیماران فارنژیت و علائم چشمی مثل سوزش و درد و ترس از نور وجود دارد و گرفتگی بینی نیز شایع است که به همراه سرفه ممکن است تا 10 روز هم طول بکشد. در کودکان التهاب مجاری هوایی فوقانی و پنومونی و تهوع و استفراغ شایع‌تر است. مهم‌ترین عارضه ویروس ایجاد عفونت ثانویه باکتریال است که باید با آنتی بیوتیک درمان شود. برای درمان هم تسکین علائم بیمار مثل تب‌بر و استفاده از کپسول آمانتادین معمولا بکار می‌رود.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  شنبه 15 مهر 1385 [04:49 ]
  چه کسانی باید واکسن آنفلوآنزا بزنند؟
 

برخی افراد به علت و سن و سال یا و وضع سلامتی‌شان ممکن است به آنفلوآنزا حساس‌تر باشند و برای همین باید هر سال قبل شروع فصول سرد واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند.

تلقیح واکسن آنفلوآنزا در گروه‌ای زیر ضرورت بیشتری دارد:

• کودکان شش‌ماهه تا پنج‌ساله

• افراد 50 ساله و بالاتر

• زنان باردار

• مبتلایان به بیماری‌های مزمن

• افرادی که در آسایشگاه‌ها یا محل‌های مشابه زندگی می‌کنند.

• پزشک، پرستار، آموزگار یا هر فردی دیگری که در تماس با افرادی است در معرض خطر بالای ابتلا به آنفلوآنزا هستند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فرشباف 3 ستاره ها ارسال ها: 213   در :  شنبه 15 مهر 1385 [12:22 ]
  اسرار ویروس آنفلوانزای مرگبار
 

تحقیقات جدید برای بازسازی ویروس آنفلوانزایی مرگباری که در سال ‪ ۱۹۱۸‬موجب مرگ عده زیادی شد به آشکار شدن اسرار این بیماری منجر شده است. به گزارش سایت اینترنتی `بی‌بی‌سی‌نیوز`، آزمایش ویروس بازسازی شده در بدن موشها توسط محققان آمریکایی نشان می‌دهد که این ویروس سبب ایجاد واکنش بسیار شدید و بیش از حد در سامانه دفاعی بدن شده به طوری که این واکنش سامانه ایمنی به مرگ سلولها ی بدن منجر شده و این امر میزان مرگبار بودن ویروس را بیش از پیش افزایش می‌دهد.

ویروس آنفلوانزای `اچ‪۱‬ان‪ `۱‬که تصور می‌شود از پرندگان به انسانها منتقل شذه، در سال ‪ ۱۹۱۸‬سبب مرگ حدود ‪ ۵۰‬میلیون نفر شد که اغلب قربانیان این بیماری را جوانان تشکیل می‌دادند. دانشمندان آمریکایی هم‌اکنون برای درک چگونگی تبدیل این ویروس به عاملی کشنده و همچنین به منظور افزایش آگاهی‌ها در مورد ویروس فعلی آنفلوانزای مرغی `اچ‪۵‬ان‪ ،`۱‬اقدام به بازسازی ویروس قدیمی `اچ‪۱‬ان‪ `۱‬کرده و آن را در بدن موشها آزمایش کرده‌اند.

نتایج این مطالعه نشان می‌دهد، سامانه دفاعی بدن موشها در برابر عفونت ناشی از این ویروس به شدت واکنش نشان داده به طوری که این واکنش از زمان ابتلا تا چند روز بعد و زمان مرگ موشها همچنان ادامه دارد. در همین حال، خود بیماری نیز سبب آسیب دیدگی شدید ریه‌های موشها می‌شود که این وضعیت یکی از ویژگی‌های اصلی ویروس است و به واکنش شدید سامانه دفاعی بدن ارتباطی ندارد.

به گفته دکتر `جان کش` سرپرست این مطالعه و دستیار پروفسور میکروبیولوژی در دانشگاه واشنگتن، ویروس `اچ‪۱‬ان‪ `۱‬سبب واکنش شدید و غیر عادی بدن میزبان می‌شود که این واکنش نیز سبب افزایش آسیب دیدگی بدن میزبان می‌شود. وی افزود: واکنش بدن میزبان بیش از حد شدید بوده و سبب مرگ تعداد زیادی از سلولهای بدن می‌شود که این امر خطرات ویروس را افزایش می‌دهد.

به گفته دکتر `کریستوفر بسلر` از دیگر محققان این مطالعه از دانشکده پزشکی مونت ساینای نیویورک، قدم بعدی تکرار این آزمایشها برای درک علت واکنش شدید بدن است که نه تنها سبب کاهش عفونت نشده بلکه به زیان بدن منجر می ‌شود. وی افزود: این مطالعه می‌تواند به ما کمک کند درمانهای دقیق‌تری را برای چنین عفونتهای بیماری‌زا، از جمله آنفلوانزا و شاید آنفلوانزای مرغی شناسایی کنیم.

`پائول هانتر` استاد دانشگاه `ایست آنجلیا` در انگلیس نیز در ارتباط با همین مطالعه اظهار داشت: مرگ افرادی که با ابتلا به بیماری آنفلوانزای مرغی فعلی جان خود را از دست داده‌اند، در ظاهر شبیه مرگ افرادی است که در همه‌گیری سال ‪ ۱۹۱۸‬جان باخته‌اند که مرگ بسیار دردناک و ناخوشایندی است.

وی یادآور شد که تفاوت ویروس آنفلوانزای مرغی فعلی با ویروس سال ‪۱۹۱۸‬ این است که آن ویروس می‌توانست از انسان به انسان منتقل شود، اما ویروس فعلی هنوز بدین توانایی دست نیافته و به همین علت مطالعه ویروس مربوط به سال ‪ ۱۹۱۸‬از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

نتایج این مطالعه در شماره اخیر نشریه `نیچر` به چاپ رسیده‌ است.

  امتیاز: 0.00