منو
 صفحه های تصادفی
حس غیر ارادی تعادل
ستارگان گیسودار
همسرداری
معيار زندگی مسالمت آميز
ظهور طراحی صنعتی حرفه ای
ماشین آلات برداشت ذرت
هیدروتروپیسم
ابن خلدون(عصبیت و...
سیستم مجازی در سیستم عامل
پای خر
 کاربر Online
586 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  شنبه 27 اسفند 1384 [07:49 ]
  از سرخ کن ها استفاده نکنید!
 

می‌دانید که روغنها از اسیدهای چرب غیر اشباع تشکیل شده اند. اسید چرب غیر اشباع ، یعنی اسید آلی که در ساختمان آن ، پیوند دوگانه وجود دارد. این پیوند دوگانه و همینطور عامل اسیدی ، با حرارتی خیلی پایینتر از آنی که در سرخ‌کن ها و همینطور روی گاز استفاده می‌شود، می‌شکند.

بنابراین استفاده دوباره از این روغنها به علت این که ساختمان تخریب شده دارند، اشتباه است و باعث بیماریهای گوناگون ، بویژه سرطان به علت ایجاد عامل سرطانزا در آن می‌شود.

  امتیاز: 0.00