منو
 کاربر Online
749 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  شنبه 27 اسفند 1384 [08:16 ]
  جلوگیری از خراب شدن سبزیجات و میوه ها
 

سلام

بسیاری از سبزیحات و میوه ها به طور طبیعی از خود گاز اتیلن آزاد می کنند. این گاز که عامل رسیدن میوه است می تواند در ظرفی که میوه و سبزیجات در آن نگهداری می شود، انباشته شده و موجب فساد پیش از موقع میوه و سبزی شود. صفحه هایی ابداع شده است که حاوی ذرات سیلیکات مضاعف هیدراته می باشند و با پرمنگنات پتاسیم پوشیده شده اند و خراب شدن میوه و سبزی را به تعویق می اندازند، هر دو ترکیب از نظر شیمیایی اتیلن را جذب کرده و سپس آن را اکسید می کنند و موجب بی اثر شدن آن می شوند. هر یک از این صفحه ها 3 ماه قابل استفاده است.

  امتیاز: 0.00