نوع |
عنوان |
نویسنده |
جوابها |
قرائتها |
امتیاز |
آخرین ارسال |
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
1990 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
یکشنبه 27 اسفند 1385 [14:42 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
1989 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
یکشنبه 10 اردیبهشت 1385 [09:51 ]
|
|
|
|
|
ناشناس
|
0 |
1988 |
0.00 |
|
|
ناشناس
شنبه 25 خرداد 1387 [10:58 ]
|
|
|
|
|
سمیه فارابی اصل
|
2 |
1983 |
0.00 |
>شیمی رزین
|
|
فیروزه نجفی
چهارشنبه 16 فروردین 1385 [10:21 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
1978 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
سه شنبه 20 دی 1384 [11:01 ]
|
|
|
|
|
ناشناس
|
1 |
1975 |
0.00 |
ظرفیت گرمای اب
|
|
ناشناس
سه شنبه 21 آذر 1385 [09:27 ]
|
|
|
|
|
حسین خادم
|
3 |
1973 |
0.00 |
> خانه شیمی
|
|
حسین خادم
دوشنبه 11 مهر 1384 [05:07 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
1973 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
شنبه 08 اردیبهشت 1386 [07:05 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
1970 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
شنبه 29 بهمن 1384 [04:36 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
1968 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
چهارشنبه 05 مهر 1385 [05:56 ]
|
|
|
|
|
مجید آقاپور
|
0 |
1963 |
0.00 |
|
|
مجید آقاپور
پنج شنبه 14 مهر 1384 [14:00 ]
|
|
|
|
|
ناشناس
|
0 |
1963 |
0.00 |
|
|
ناشناس
دوشنبه 17 فروردین 1388 [15:46 ]
|
|
|
|
|
حسین خادم
|
0 |
1961 |
0.00 |
|
|
حسین خادم
چهارشنبه 16 آذر 1384 [15:37 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
1 |
1960 |
0.00 |
> چرا اجاقهای ریز موج (مایکروفر) غذا را بهتر از اجاقهای معمولی میپزند؟
|
|
ناشناس
جمعه 14 بهمن 1384 [18:06 ]
|
|
|
|
|
مجید آقاپور
|
0 |
1959 |
0.00 |
|
|
مجید آقاپور
دوشنبه 11 اردیبهشت 1385 [09:40 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
1957 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
یکشنبه 11 تیر 1385 [18:53 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
2 |
1954 |
0.00 |
مهندسی مواد ، از گرایشهای شیمی
|
|
فیروزه نجفی
جمعه 30 تیر 1385 [12:37 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
1954 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
یکشنبه 20 خرداد 1386 [03:58 ]
|
|
|
|
|
ناشناس
|
1 |
1951 |
0.00 |
>تصعید
|
|
فیروزه نجفی
چهارشنبه 11 بهمن 1385 [13:26 ]
|
|
|
|
|
حسین خادم
|
0 |
1950 |
0.30 |
|
|
حسین خادم
چهارشنبه 29 تیر 1384 [16:52 ]
|
|
|