کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان






معرفی


img/daneshnameh_up/9/96/xdsdfDDDSW.GIF


آغاز فعالیت: 1356

رشته ها و گرایشها: آبیاری، باغبانی، خاک شناسی ، زراعت، علوم و صنایع غذائی، گیاه پزشکی ، علوم دامی، ماشینهای کشاورزی، حشره شناسی، مدیریت توسعه روستائی، بیوتکنولوژی غذایی ، فیزیک خاک، آبیاری و زهکشی، بیماری شناسی

مقاطع تحصیلی:کارشناسی ،کارشناسی ارشد ،دکتری.





سطوح تحصیلی

رشته ها و گرایشها:
  • آبیاری
  • باغبانی
  • خاک شناسی
  • زراعت
  • علوم و صنایع غذائی
  • گیاه پزشکی
  • علوم دامی
  • ماشینهای کشاورزی
  • حشره شناسی
  • مدیریت توسعه روستائی
  • بیوتکنولوژی غذایی
  • فیزیک خاک
  • آبیاری و زهکشی
  • بیماری شناسی

مقاطع تحصیلی:

  • کارشناسی
  • کارشناسی ارشد
  • دکتری.



امکانات آزمایشگاهی

img/daneshnameh_up/7/73/72fb85be-70e6-4849-9e3b-187d17909499.GIF


  • آزمایشگاههای آبیاری
  • هیدرولیک
  • خاک شناسی
  • تجزیه خاک و عکسهای هوائی
  • حشره شناسی
  • بیماری شناسی گیاهی
  • زراعت
  • اصلاح نباتات
  • فیزیولوژی گیاهان زراعی
  • گیاه شناسی
  • میکروبیولوژی
  • فیزیولوژی و تشریح دام
  • تجزیه خوراک دام
  • تجزیه مواد غذائی
  • تکنولوژی فرآیند مواد غذائی
  • باغبانی
  • ماشینهای کشاورزی
  • گلخانه های آموزشی- تحقیقاتی
  • واحدهای گاوداری
  • گوسفندداری و مرغداری
  • زنبورداری
  • حوضچه های پرورش ماهی
  • مزارع و باغات و کارگاههای ماشینهای کشاورزی و صنایع غذائی


امکانات آموزشی و پژوهشی

دانشکده کشاورزی دارای گلخانه آموزشی تحقیقاتی به مساحت حدود 2000 متر مربع، سوله آموزشی تحقیقاتی به مساحت حدود 1500 متر مربع و مزارع و باغات به مساحت حدود 150 هکتار است. مجموع تعداد آزمایشگاه های مورد استفاده فعلی دانشکده حدود 30 آزمایشگاه است و حدود 20 آزمایشگاه دیگر در دست راه اندازی است.
اعضای هیئت علمی این دانشکده تاکنون متجاوز از 70 طرح تحقیقاتی را در ارتباط با مسائل و مشکلات کشاورزی استان و کشور انجام داده و در حال حاضر مشغول انجام 20 طرح تحقیقاتی در زمینه های مختلف کشاورزی هستند. همچنین حدود 27 عنوان کتاب تالیف و ترجمه و به چاپ رسانده اند و بیش از 350 فقره مقاله علمی در مجلات معتبر داخلی و خارجی منتشر کرده اند.

تعداد بازدید ها: 20886