ذخیره محصول








1- محصول هرچه بود ، نگهداری و ذخیره سازی آن بخش حیاتی فرآیند کشاورزی به شمار می آمد . اگر میسر نبود محصولی را ذخیره و برای روز مبادا نگهداری کنند ، اصولاً آن محصول را نمی کاشتند . ذرت را می توانستند خشک کنند . درکوهستانهای آند تمهیدی برای نگهداری سیب زمینی از راه منجمد کردن و خشک کردن آن ابداع کرده بودند .
2- روش جدید تر ذخیره کردن غذا استفاده از ظروف سفالی بود . ظرف های سفالی را در آتش می پختند تاهم محکم وهم ضد آب . مسلماً ساخت سفال همراه و در کنار کشاورزی بوده است . سفالگران این سر زمین بر این باور بودند که سفالگری مانند محصول ، هدیه ای ا زجانب زمین است . سفال با همان خاکی آفریده میشود که به محصولات حیات بخش جان میدهد . سفالگران گلی را که برای ساختن پیاله ، کوزه ، بشقاب ، گلدان و مجسمه به کار میبردند ، هنوز هم “گوشت زنده زمین “ میدانستند . آنها معتقدند هدیه ای را که “ مادر زمین “ اعطا کرده است باید بادقت و صمیمیت لمس کرد ، حتی اگر برای ساختن ظروف عادی مصرف شود .






واقعا چرا ؟ کسی به من جواب بدهد !!
1 .مردمان آمریکا چه کسانی بودند؟
2.آنها از جایی دیگر آمده بودند یا از اول در آمریکا بودند ؟
3.آنها برای زنده ماندن چه روشهایی را اتخاذ کردند ؟
4.چگونه روشهای اولیه ی زندگی آنها به تمدن تبد یل شد ؟
5.چه شد که تمدن های آنها از هم فرو پاشید؟
مطالعات تاریخی :
1.روش های پژوهش در آداب و رسوم گذشتگان



تعداد بازدید ها: 6743