تولید لوازم آشپزخانه برقی


img/daneshnameh_up/5/54/lancaster.jpg


اجاق گازی یا برقی و وسایلی که المنتهای برقی حرارتی در آنها به کار می رفت مانند کتری، قهوه جوش فیلتردار، توستر وماهیتابه های برقی، آشپزی را ساده تر، سریع تر و بهداشتی تر می کردند. با این حال ، آنها به طور اساسی ماهیت کار را تغییر نمی دادند. اما وسایل برقی موتوردار چنین می کردند. در سال 1900 موتورهای کوچک برقی با قدرت تقریباً یک اسب بخار، در ماشین های صنعتی نصب شدند و در دهه بعد از آنها برای لوازم دستی نیز استفاده شد. نتیجه دستگاهی کند اما کارآمد بود. بتدریج اشکال منسجم موفقتری ابداع شده کاربردهای جدیدتری کشف شدند.
در همان دوره پیش از جنگ جهانی اول، اولین مجموعه از کتاب ها و نشریاتی که به تمجید از محاسبن و فواید نیروی برق می پرداختند به بازار سرازیر شد. مانند کتاب خانم ماود لنکستر به نام کاربرد برق در آشپزی، سیستم حرارتی، نظافت و غیره که در سال 1914 به چاپ رسید.


وی می نویسد « من معتقدم که نیروی برق یکی از بزرگترین نعمتها است که برای ارائه کار ارزان و تمیز در زندگی روزمره درنظر گرفته خواهد شد.» از تعداد زیاد مثال هایی که وی مورد بحث قرار می دهد روشن می شود که در آن زمان تقریباً تمام وسایل خانگی برقی عمده به سطحی از کارآیی رسیده بودند و اغلب شکلی اساسی داشتند که ممکن بود بعداً با تاکید بیشتر بر جنبه های زیبایی شناختی اصلاح شوند، اما در اصول اساسی بدون تغییر باقی بمانند. برای همگانی شدن این وسایل دو پیشرفت دیگر نیز لازم بود. تامین نیروی برق در تمام ساعات شبانه روز و تطابق طرح ها با نظام تولید انبوه. در دهه 1920 کار آغاز شد و در دهه بعد با ساخت شبکه نیروگاههای برق در کشورهای صنعتی و شهرهای بزرگ کشورهای دیگر، کاملاً پیشرفت کرد. برای مناطق روستایی نیز ژنراتورهای قابل حمل کوچکی در دسترس بود.



تعداد بازدید ها: 12484