اسانس مارژورام Marjoram oil Essance
به وسیله تقطیر با بخار آب به دست می آید از گیاه origanum majoranaاستخراج می شود. و رنگ زرد مایل به سبز و بوی مخصوص و طعم ملایم دارد. وزن مخصوص آن در اسانس ناحیه هنگری، بین 909/. و 916/. در گرمای 15 درجه است. این اسانس باید در ظروف شیشه ای کاملاً در بسته، به صورت مملو، در جای سرد و دور از نور نگهداری شود.
این اسانس در پروپیلن گلیکول محلول ولی گلیسیرین حل نمی شود. اسانس مذکور دارای 40 درصد از ترپن ها مخصوصاً ترپی نن Terpinene, ترپینئول، سابی نن sabinene و غیره است.
تعداد بازدید ها: 6672