تاریخچه ی:
E
V{maketoc}
!ویتامین E
ویتامین E متعلق به گروهی از ترکیبات است که توکوفرول نامیده می شوند آلفاتوکوفرول فعالترین آنهاست. ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان از اکسیداسیون لیپیدها در غشای سلولی جلوگیری می کند. ویتامین E می تواند خطر ابتلاء به سرطان و بیماریهای قلبی را کاهش دهد. مقدار ویتامین E مورد نیاز در رژیم غذایی، به مقدار مصرف اسیدهای چرب اشباع نشده (Polyunsaturated fatty acids) بستگی دارد.
از آنجا که روغنهای گیاهی منابع غنی هر دو هستند، کمبود ویتامین E بندرت پیش می آید.