منو
 کاربر Online
567 کاربر online
تاریخچه ی: گوشت

نگارش: 2



تعریف



به گوشت بدن جانوران (بافت ماهیچه ای بدن آنها) که از آن به عنوان غذا استفاده می شود، گوشت اطلاق می گردد. این واژه، گوشت بدن جانوران، آبزیان خوراکی و پرندگان را شامل می شود. معمولاً وقتی از واژه گوشت استفاده می کنیم، منظورمان گوشتی است که برای خوراک استفاده می شود.

اغلب، گوشت قابل مصرف برای انسان را از جانوران اهلی تهیه می کنند. این جانوران را به منظور درست کردن خوراک از آنها پرورش می دهند. استفاده از گوشت سایر حیوانات همچون گوزن، دوزیستان، خزندگان، حیوانات شکاری و سایر پستانداران هم معمول است. اگرچه در قدیم، گوشت هر حیوانی را برای خوراک استفاده می کردند.

گوشت منبع اصلی پروتئین حیوانی می باشد و طرز تهیه آن کاملاً به دستورالعمل تهیه غذایی بستگی دارد که در آن از گوشت استفاده شده است.

استفاده از برخی انواع گوشت در بعضی مذاهب حرام است (مثل استفاده از گوشت خوک در اسلام و یا استفاده از گوشت گاو در مذهب هندو).

از گوشت ورقه شده در تهیه انواع ساندویچ استفاده می شود.
در سال های اخیر، برای گیاه خواران، گوشت مصنوعی ساخته شده که طعم و بافت گوشت را داراست.

انواع گوشت

بعضی انواع گوشت در اینجا آورده شده است. مصرف برخی از این گوشت ها در بعضی فرهنگ ها مجاز نمی باشد و برخی دیگر را اصلاً گوشت خوراکی به حساب نمی آورند:
















همچنین ببینید:








تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 پنج شنبه 01 بهمن 1383 [16:41 ]   3   حمید حسن نیا      جاری 
 شنبه 21 آذر 1383 [09:01 ]   2   حمید حسن نیا      v  c  d  s 
 سه شنبه 03 آذر 1383 [10:15 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..