منو
 صفحه های تصادفی
مکانیک لاگرانژی
قارچهای پوستی و راه درمان آنها
مائده آسمانی
رشته بینایی سنجی
کتابهای چشم پزشکی
آموختن چند زبان
Cadmium
استاد مطهری و نقش دین در زندگی انسانها
اندیشه مقابله با قرآن
پدر علم فیزیک ایران
 کاربر Online
535 کاربر online
تاریخچه ی: کیک صبحانه

در حال مقایسه نگارشها

نگارش واقعی نگارش:3
img/daneshnameh_up/d/db/keiksobhane.jpg


طرز تهیه


فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای 200 درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم. کره و شکر را با همزن می زنیم تا زمانی که تغییر رنگ پیداکند. زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا می کنیم. زرده های تخم مرغ را به کره و شکر اضافه کرده و با همزن می زنیم. شیر را کم کم به مواد افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده ، به مواد اضافه می کنیم و دوباره با همزن می زنیم. سفیده ها را خوب می زنیم تا پف کند. مخلوط کره و شکر را دو قسمت کرده ،وانیل و نیمی از سفیده ها را به یک قسمت از آن اضافه می کنیم. نیمی دیگر از سفیده ها را با پودر کاکائو و قسمت دیگری از مواد مخلوط می کنیم و به آرامی هم می زنیم. قالب مستطیل شکلی در ابعاد 9×18 را انتخاب کرده و از مواد سفید رنگ در آن می ریزیم. مواد کاکائویی را روی مخللوط قبلی ریخته و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم. بعد از گذشت این مدت ،دمای فر به 180 درجه ی سانتی گراد می رسانیم و به مدت 25 دقیقه کیک را می پزیم.



مواد لازم برای 4تا6 نفر:
100 گرم کره ی نرم شده در دمای محیط
100 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
50 میلی لیتر شیر
200 گرم آرد
1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
2/1 قاشق مرباخوری وانیل
1 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو

منبع:

مجله هنر آشپزی

طرز تهیه



img/daneshnameh_up/d/db/keiksobhane.jpg


فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای 200 درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم. کره و شکر را با همزن می زنیم تا زمانی که تغییر رنگ پیداکند. زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا می کنیم. زرده های تخم مرغ را به کره و شکر اضافه کرده و با همزن می زنیم. شیر را کم کم به مواد افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده ، به مواد اضافه می کنیم و دوباره با همزن می زنیم. سفیده ها را خوب می زنیم تا پف کند. مخلوط کره و شکر را دو قسمت کرده ،وانیل و نیمی از سفیده ها را به یک قسمت از آن اضافه می کنیم. نیمی دیگر از سفیده ها را با پودر کاکائو و قسمت دیگری از مواد مخلوط می کنیم و به آرامی هم می زنیم. قالب مستطیل شکلی در ابعاد 9×18 را انتخاب کرده و از مواد سفید رنگ در آن می ریزیم. مواد کاکائویی را روی مخللوط قبلی ریخته و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم. بعد از گذشت این مدت ،دمای فر به 180 درجه ی سانتی گراد می رسانیم و به مدت 25 دقیقه کیک را می پزیم.



مواد لازم برای 4تا6 نفر:
100 گرم کره ی نرم شده در دمای محیط
100 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
50 میلی لیتر شیر
200 گرم آرد
1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
2/1 قاشق مرباخوری وانیل
1 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو



تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 شنبه 30 مهر 1384 [04:43 ]   5   فاطمه عیوضی      جاری 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [04:30 ]   4   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 17 مهر 1384 [10:46 ]   3   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 17 مهر 1384 [10:34 ]   2   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 17 مهر 1384 [10:00 ]   1   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..