| فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای 200 درجه ی ((سانتی گراد)) گرم می کنیم. کره و شکر را با همزن می زنیم تا زمانی که تغییر رنگ پیداکند. زرده ها و سفیده های ((تخم مرغ)) را جدا می کنیم. زرده های تخم مرغ را به ((کره)) و ((شکر)) اضافه کرده و با همزن می زنیم. ((شیر)) را کم کم به مواد افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم. آرد و ((بیکینگ پودر)) را با هم مخلوط کرده ، به مواد اضافه می کنیم و دوباره با همزن می زنیم. سفیده ها را خوب می زنیم تا پف کند. مخلوط کره و شکر را دو قسمت کرده ،((وانیل)) و نیمی از سفیده ها را به یک قسمت از آن اضافه می کنیم. نیمی دیگر از سفیده ها را با پودر ((کاکائو)) و قسمت دیگری از مواد مخلوط می کنیم و به آرامی هم می زنیم. قالب مستطیل شکلی در ابعاد 9×18 را انتخاب کرده و از مواد سفید رنگ در آن می ریزیم. مواد کاکائویی را روی مخللوط قبلی ریخته و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم. بعد از گذشت این مدت ،دمای فر به 180 درجه ی سانتی گراد می رسانیم و به مدت 25 دقیقه کیک را می پزیم. | | فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای 200 درجه ی ((سانتی گراد)) گرم می کنیم. کره و شکر را با همزن می زنیم تا زمانی که تغییر رنگ پیداکند. زرده ها و سفیده های ((تخم مرغ)) را جدا می کنیم. زرده های تخم مرغ را به ((کره)) و ((شکر)) اضافه کرده و با همزن می زنیم. ((شیر)) را کم کم به مواد افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم. آرد و ((بیکینگ پودر)) را با هم مخلوط کرده ، به مواد اضافه می کنیم و دوباره با همزن می زنیم. سفیده ها را خوب می زنیم تا پف کند. مخلوط کره و شکر را دو قسمت کرده ،((وانیل)) و نیمی از سفیده ها را به یک قسمت از آن اضافه می کنیم. نیمی دیگر از سفیده ها را با پودر ((کاکائو)) و قسمت دیگری از مواد مخلوط می کنیم و به آرامی هم می زنیم. قالب مستطیل شکلی در ابعاد 9×18 را انتخاب کرده و از مواد سفید رنگ در آن می ریزیم. مواد کاکائویی را روی مخللوط قبلی ریخته و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم. بعد از گذشت این مدت ،دمای فر به 180 درجه ی سانتی گراد می رسانیم و به مدت 25 دقیقه کیک را می پزیم. |
| __مواد لازم برای 4تا6 نفر:__ | | __مواد لازم برای 4تا6 نفر:__ |
| 100 گرم کره ی نرم شده در دمای محیط | | 100 گرم کره ی نرم شده در دمای محیط |
| 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر | | 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر |
| 1 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو | | 1 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو |