منو
 کاربر Online
806 کاربر online
تاریخچه ی: کیک

تفاوت با نگارش: 1

Lines: 1-30Lines: 1-31
 +V{maketoc}
-
__کیک__، یکی از انواع شیرینی هاست که جزو دسته ی ((غذا| غذاهای)) پخته طبقه بندی می شود. معمولاً در تهیه ی کیک ها، ((آرد)) ماده اصلی محسوب می شود. اما به علاوه آن از مواد شیرین کننده همچون ((شکر))، ((تخم مرغ))، ((نشاسته)) و یا ((گلوتن))، ((کره))، ((شیر <خوراکی>| شیر))، ((آب)) یا ((آب میوه))، ((ادویه جات)) مختلف (با توجه به نوع کیک) و همچنین ماده ای برای حجم دادن به خمیر مثل ((بیکینگ پودر)) استفاده می شود.
+!تعریف کیک
__کیک__، یکی از انواع شیرینی هاست که جزو دسته ی ((غذا| غذاهای)) پخته طبقه بندی می شود. معمولاً در تهیه ی کیک ها، ((آرد)) ماده اصلی محسوب می شود. اما به علاوه آن از مواد شیرین کننده همچون ((شکر))، ((تخم مرغ))، ((نشاسته)) و یا ((گلوتن))، ((کره|کره))، ((شیر <خوراکی>| شیر))، ((آب)) یا ((آب میوه))، ((ادویه جات)) مختلف (با توجه به نوع کیک) و همچنین ماده ای برای حجم دادن به خمیر مثل ((بیکینگ پودر)) استفاده می شود.
   
 در مراسم مختلف از کیک به عنوان ((دسر)) استفاده می کنند. بعضی جشن ها بدون کیک اصلاً معنی ندارد، از جمله ((جشن تولد)) و ((عروسی)). در عروسی ها، عروس و داماد اولین کسانی هستند که باید کیک را بریده و بخورند. برای جشن های تولد، معمولاً کیک ها را با مواد رنگی مختلف تزئین می کنند و رویش شمع را قرار می دهند. کسی سالگرد تولدش است، پس از آرزو کردن، شمع ها را فوت می کند و پا به سن جدید می گذارد.  در مراسم مختلف از کیک به عنوان ((دسر)) استفاده می کنند. بعضی جشن ها بدون کیک اصلاً معنی ندارد، از جمله ((جشن تولد)) و ((عروسی)). در عروسی ها، عروس و داماد اولین کسانی هستند که باید کیک را بریده و بخورند. برای جشن های تولد، معمولاً کیک ها را با مواد رنگی مختلف تزئین می کنند و رویش شمع را قرار می دهند. کسی سالگرد تولدش است، پس از آرزو کردن، شمع ها را فوت می کند و پا به سن جدید می گذارد.
 !روش های تهیه کیک !روش های تهیه کیک
 انواع کیک ها را با استفاده از روش های متفاوتی می پزند: انواع کیک ها را با استفاده از روش های متفاوتی می پزند:
-*روش تهیه کرم: در این روش پیش از آن که سایر مواد را به کیک اضافه کنند، ((کره)) را با شکر آن قدر هم می زنند تا به شکل کرم در بیاید.

*آب شدن و مخلوط کردن: در این روش، مواد خشک را با هم مخلوط نموده و سپس کره ی آب شده و دیگر مایعات را به مواد خشک اضافه می کنند.

*مالیدن: در این روش قبل از این که مایعات را به مواد کیک اضافه کنند، کره جامد را داخل مواد خشک قرار می دهند و با مالش دادن این مواد با کره، کره به تدریج ذوب می شود.
+*روش تهیه کرم: در این روش پیش از آن که سایر مواد را به کیک اضافه کنند، ((کره|کره)) را با شکر آن قدر هم می زنند تا به شکل کرم در بیاید.
*آب شدن و مخلوط کردن: در این روش، مواد خشک را با هم مخلوط نموده و سپس کره «ماده غذایی» ی آب شده و دیگر مایعات را به مواد خشک اضافه می کنند.
*مالیدن: در این روش قبل از این که مایعات را به مواد کیک اضافه کنند، کره «ماده غذایی» جامد را داخل مواد خشک قرار می دهند و با مالش دادن این مواد با کره، کره «ماده غذایی» به تدریج ذوب می شود.
 *همه با هم: در این روش مواد خشک و ((روغن)) را داخل مخلوط کن می ریزند و شیر را به تدریج به آن اضافه می کنند.  *همه با هم: در این روش مواد خشک و ((روغن)) را داخل مخلوط کن می ریزند و شیر را به تدریج به آن اضافه می کنند.
 *تهیه اسفنج: تخم مرغ را با شکر آن قدر هم می زنیم تا سفت شده و از ظرف بیرون نریزد. سپس آرد را به آرامی به مواد اضافه می کنیم. در تهیه ی این نوع کیک، از بیکینگ پودر و روغن استفاده نمی شود. تهیه کیک اسفنجی مهارت ویژه ای را می طلبد. *تهیه اسفنج: تخم مرغ را با شکر آن قدر هم می زنیم تا سفت شده و از ظرف بیرون نریزد. سپس آرد را به آرامی به مواد اضافه می کنیم. در تهیه ی این نوع کیک، از بیکینگ پودر و روغن استفاده نمی شود. تهیه کیک اسفنجی مهارت ویژه ای را می طلبد.
 پس از این که کیک پخت، از مخلوط ((سفیده تخم مرغ)) و خاکه ((قند)) و یا ((خامه)) زده شده برای تزئین آن استفاده می کنند. می توان از انواع ((میوه| میوه جات))، ((مربا))، ((ژله)) و ((کمپوت)) هم برای تزئین کیک استفاده نمود. پس از این که کیک پخت، از مخلوط ((سفیده تخم مرغ)) و خاکه ((قند)) و یا ((خامه)) زده شده برای تزئین آن استفاده می کنند. می توان از انواع ((میوه| میوه جات))، ((مربا))، ((ژله)) و ((کمپوت)) هم برای تزئین کیک استفاده نمود.
 +!کلوچه
 +__کلوچه، __نوعی کیک تخت کوچک است که می توان آن را آن قدر پخت تا کاملاً برشته شود یا این که در حدی آن را پخت که نرم باقی بماند. البته مدت زمان پخت آن به نوع کلوچه بستگی دارد. انواع متفاوتی دارد. میتوان از انواع ((مربا| مرباها)) و ((ژله| ژله ها)) در وسط آن استفاده نمود. می توان به خمیر آن مواد مختلف اضافه کرد و مثلاً کلوچه نارگیلی (با اضافه نمودن پودر ((نارگیل))، کلوچه ی ((کاکائو| کاکائویی)) و… تهیه کرد. البته انواع کلوچه های محلی هم در هر منطقه وجود دارد؛ مثل کلوچه های فومنی که در ناحیه ی فومن تهیه می شوند و بسیار خوشمزه هستند.
 !همچنین ببینید  !همچنین ببینید
 *((شیرینی)) *((شیرینی))
 *((کیک پنیری)) *((کیک پنیری))
 *((کیک شکلاتی)) *((کیک شکلاتی))
 *((کیک میوه ای)) *((کیک میوه ای))
 *((کیک فرشته)) *((کیک فرشته))
 *((کیک تخته ای)) *((کیک تخته ای))
- +*((بیسکوییت))

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 دوشنبه 30 آذر 1383 [09:37 ]   3   شکوفه رنجبری      جاری 
 جمعه 13 آذر 1383 [15:58 ]   2   حمید حسن نیا      v  c  d  s 
 یکشنبه 08 آذر 1383 [05:01 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..