تاریخچه ی:
کلوچه
__کلوچه، __نوعی ((کیک)) تخت کوچک است که می توان آن را آن قدر پخت تا کاملاً برشته شود یا این که در حدی آن را پخت که نرم باقی بماند. البته مدت زمان پخت آن به نوع کلوچه بستگی دارد. انواع متفاوتی دارد. میتوان از انواع ((مربا| مرباها)) و ((ژله| ژله ها)) در وسط آن استفاده نمود. می توان به خمیر آن مواد مختلف اضافه کرد و مثلاً کلوچه نارگیلی (با اضافه نمودن پودر ((نارگیل))، کلوچه ی ((کاکائو| کاکائویی)) و… تهیه کرد. البته انواع کلوچه های محلی هم در هر منطقه وجود دارد؛ مثل کلوچه های فومنی که در ناحیه ی فومن تهیه می شوند و بسیار خوشمزه هستند.
!همچنین ببینید
*((کیک))
*((بیسکوییت))