{FANCYTABLE(border=0)}
~cbgc:#FF00FF
~|~ ~cbgc:#FF00FF ~|~ ~cbgc:#FF00FF~|~ ~cbgc:#FF00FF
~w:50%
1- ذرت درآمریکای مرکزی توسعه یافت . ذرت گیاهی خودرو بود که در سراسر آمریکای مرکزی بومیان با آن آشنا بودند و آن را “ تئوسینته “ مینامیدند . مردمان بیش تر ذرت را خشک میکردند تا بتوانند مدتی طولانی آنها را ذخیره کنند . آنها همچنین ذرت آرد شده را با آب مخلوط میکردند و با آن کیک ذرت می پختند .بومیان با ذرت غذای دیگری هم می پختند به نام “ هومی نی” طرز تهیه آن چنین بود که ابتدا ذرت را درآب آهک خیس میکردند تا پوست آن ور آید ، بعد آنرا خشک میکردند ومی جوشاندند . غذاهایی که با ذرت پخته میشد همیشه همراه کدو و لوبیا بود ، شاید برای اینکه کمبود پرتیئن ذرت را جبران کند . در کشتزارها ساقه ها ی لوبیا به دور ساقه ذرت می پیچید و بالا مرفت ، از سوی دیگر بوته کدو روی زمین کشتزار گسترده میشد و از سایه روشن ساقه های ذرت استفاده میکرد.لوبیا ، کدو و ذرت به عنوان “ سه خواهر اصلی “ شناخته شدند . ~|~
~|~ واقعا چرا ؟ کسی به من جواب بدهد !!
1 .((مردمان آمریکا چه کسانی بودند؟))
2.((آنها از جایی دیگر آمده بودند یا از اول در آمریکا بودند ؟ ))
3.((آنها برای زنده ماندن چه روشهایی را اتخاذ کردند ؟))
4.((چگونه روشهای اولیه ی زندگی آنها به تمدن تبد یل شد ؟ ))
5.((چه شد که تمدن های آنها از هم فرو پاشید؟))
~|~ مطالعات تاریخی :
1.((روش های پژوهش در آداب و رسوم گذشتگان ))
~|~ ~|~
{FANCYTABLE}