منو
 صفحه های تصادفی
سخنان آموزنده حضرت رضا علیه السلام
مسموم نمودن حضرت رضا علیه السلام
نمک «ماده غذایی»
اصلاحات اداری امیرکبیر
رشته کاردان فنی عمران، عمران روستایی
سکته‌ مغزی
بخشش امام حسین علیه السلام به معلم فرزندش
ریاضی فیزیک
مزایای تغذیه با شیر مادر
امام علی علیه السلام و راهنمایی عمر در تقسیم بیت المال
 کاربر Online
626 کاربر online
تاریخچه ی: پکتین


__پکتین__، نوعی ((هتروساکارید)) است که در دیواره سلول گیاهی یافت می شود. پکتین ها از نظر طرز تشکیل، طول زنجیره و… بسیار متنوعند و همچنین در طرز قرار گرفتن ((مونوساکارید| مونوساکاریدهای)) تشکیل دهنده ی آنها، تنوع زیادی به چشم می خورد. این ماده از تجزیه پروپکتین به دست می آید که هنگام رسیدن ((میوه)) تولید می شود. پکتین بعداً به اسید پکتینیک تجزیه شده و در نهایت تبدیل به ((اسید پکتیک)) می شود. در طول انجام این مراحل، میوه نرم و نرم تر می شود، چون دیواره های سلول گیاهی به تدریج خراب می شوند.

میوه هایی همچون ((سیب))، ((آلو)) و ((پرتقال))، حاوی مقدار بیشتری پکتین می باشند؛ درحالی که میوه های نرم از جمله ((گیلاس)) و ((توت فرنگی)) مقدار کمتری پکتین دارند.

با قرار گرفتن در محیط اسیدی، پکتین به ((ژل)) تبدیل می شود. از این پدیده در تهیه ی ((مربا)) و ((ژله)) استفاده می کنند.
از پکتین در تهیه ی قطره های خوراکی ضد سرفه استفاده می شود. چون این ماده قسمت بالایی ((نای)) را می پوشاند و مانع گرفتگی هایی می شود که سبب تحریک سرفه می شوند. پکتین گاهی در ((ماست)) هم وجود دارد.






تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 جمعه 20 آذر 1383 [19:20 ]   2   حمید حسن نیا      جاری 
 سه شنبه 10 آذر 1383 [03:04 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..