منو
 کاربر Online
1172 کاربر online
تاریخچه ی: پودینگ

نگارش: 1



پودینگ یکی از انواع دسرها است. پودینگ هایی که در قدیم تهیه می شد، خوراکی بود که از انواع مواد جامد تشکیل شده بود و یک ماده غذایی این مواد را به هم اتصال می داد. این ماده اتصال دهنده ممکن بود از مشتقات ژلاتین باشد یا نباشد؛ حتی گاهی از خون برای بهم چسباندن اجزای پودینگ استفاده می کردند. معروف ترین این نوع پودینگ، پودینگ سیاه است. این نوع پودینگ های قدیمی امروزه هم در برخی مناطق تهیه می شوند.

امروزه پودینگ بیشتر نوعی دسر است. معمولاً پودینگ های امروزی را از شیر و شکر و دیگر مواد دل خواه تهیه می کنند و اغلب از ماده ای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ی ذرت و یا تخم مرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده می کنند. از نظر ظاهری، بلنک مانژ و کاسترد هم بسیار شبیه به پودینگ می باشند.

در طبقه بندی کلی تر، به هر نوع دسری پودینگ اطلاق می شود.

انواع پودینگ


برای کسب اطلاعات بیشتر، به دسرهای ژلاتینی و ژله رجوع شود.





تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 جمعه 20 آذر 1383 [13:22 ]   2   حمید حسن نیا      جاری 
 شنبه 30 آبان 1383 [21:54 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..