- | پسته درخت دوپیه ای است ک ارتاع ن به دود پن تر می سد ال ورو در ایرن فان می ری . برگی درخت پسته او و رکب ا 2 ی 3 رچه نوک تی ا یک رگچ اهای ات ورن ز روش می باشد . گلهای ن وشه ی است گ ن ن ا گلگ ا . !رکیبات شیمییی /> />سته دارای مواد ایی فانی س براین برای یت بیمن و اخاص عی مناب است .ر د رم م پسته موا ی موود ت :
5/2 ر پوتی 20 رم مواد چرب 54 گم مواد نشاست ای 15 گم کلیم 130 میلی ر ففر 500 میی گر ن 7/5 میلی گر تاسیم 950 میی گم ویامی 230 واحد یامین ب 1 0/7 میل گرم ویمین ب 3 1/5 میلی گرم
__خواص داروئی:__ خواص مغز پسته مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است .
#مغز پسته بعلت داشتن آهن خون ساز است و آنهائیکه مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند . #خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می کند . #مغز و ذهن را تقویت می کند . #برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است . #برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می شود . #پسته معده را تقویت می کند . #برای تسکین سرفه مفید است . #اسهال معمولی و اسهال خونی را درمان می کند . #جوشانده پوست درخت پسته برای برطرف کردن خارش اعضای تناسلی زنان مفید است . #جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است .
__خواص پوست سبز پسته__
پوست سبز پسته تازه از نظر ب دیم ایان سرد وخشک است و رای خواص زی ی شد : #برای رگرزی بکار می رود. #بهترین دارو رای رفع بوی ید دهان است . 3جویدن آن باعث التیام زخم های داخل دهان می شود. #برای استحکام لثه آنرا روی لثه بمالید و یا بجوید . #دم کرده پوست سبز پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد. #دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است . #برای رفع سکسکه پوست سبز پسته را دم کنید و یک فنجان از آنرا بنوشید .خواص پوست سفید پسته پوست سفید پسته برای بواسیر و بیرون زدن مقعد مفید است . برای درمان این بیماری باید پوست سفید پسته را در آب بجوشانید و آنرا داخل لگنی بریزید و شخصی را که این بیماری را درد برای چند دقیقه در آن بنشیند . باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می شود .
__ر ستاد:__ ب ب ه یچی گیاان ارویی برای یماری مورد نر مراعه نمایید مرات : سه چری یادی درد و بنابراین ری مد ناب یست و کانیه مه ی دارد اید نرا ا ردلو خورد .نا م ته ر و خک ا ورد زیاد ن باث ری بدن کیر و داه ای قرمز رن در و ی و .بای رف ری و کی اید رک ، انار ر و یا برگه ردلوی ترش مر نمود .
|
+ | ((پسته|درخت پته)) گیاهی است د پای ینی گلهی ن مد ا ز یکیر و روی درت ا گره است. ((گ ذین)) درخت پسته بط کی خوشهای است و ر خوشه ر که گلها ه یکیگر فره و متراکم هستن. عداد زیدتری گ مشاه میود در خوش ماده که فاصله از گلها یکیگ یاد است به همین لت ین گله وشه افن و لی تشکیل مهند.
گهای ماده رای یک دان و یک چه ند ولی کل من و داای شاه است. رگ در پسته ا 5 7 چه کیل د ست. یش رخت محوری و مودی است تا مق یشتر از دو متر ر داخ اک فرو میرد. ((گرد شانی|تلقیح)) گای ماد ویه اد اام میگی. />
/> dir align = left> /> /> />{img src=img/daneshnameh_up/9/9b/pistacia1.JPG} > | >
!خواص داروئی *مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به ((بیماری کم خونی|کم خونی)) هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند. *خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت میکند. *مغز و ذهن را تقویت میکند. *برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است. *برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه میشود. *پسته معده را تقویت میکند. *برای تسکین ((سرفه)) مفید است. *اسهال معمولی و ((اسهال خونی)) را درمان میکند. *جوشانده پوست درخت پسته برای برطرف کردن خارش اعضای تناسلی زنان مفید است. *جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است. >
>
dir align = left> >>
/>{img src=img/daneshnameh_up/f/fd/pistacia3.JPG} /> | /> /> />!ا پوست ز *بهترین دارو رای رفع بوی بد دهان است. *جویدن آن باعث التیام زخمهای داخل دهان میشود. *برای استحکام لثه آنرا روی لثه بمالید و یا بجوید. *دم کرده پوست سبز پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین میبرد. *دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است. *برای رفع سکسکه پوست سبز پسته را دم کنید و یک فنجان از آنرا بنوشید. خواص پوست سفید پسته پوست سفید پسته برای ((بواسیر)) و بیرون زدن مقعد مفید است. برای درمان این بیماری باید پوست سفید پسته را در آب بجوشانید و آنرا داخل لگنی بریزید و شخصی را که این بیماری را درد برای چند دقیقه در آن بنشیند، باعث تسکین درد و تخفیف بیماری میشود. >
>
{img src=img/daneshnameh_up/7/73/pistacia2.JPG}
|
!مرت />مز پست چربی زیادی دارد بابرای بی ه ناسب نیست و سای ه معه ضعیف دارد باید آنرا ا زرد آلو بخورند. ضمنا مز پسته گرم و خشک است خوردن زیاد آن باعث گرمی بدن و کهیر و دانههای قرمز رنگ ر پوست میشود. برای فع گرمی و خشکی باید ((سرکه)) ، ((انار)) ترش و یا برگه زردآلوی ترش مصرف نمود. !ماحث مرتبط با عون
|| ((رتیشو «دارئى»))|((آقطی سیه «داروئی»))|((آوادو «داروئی»))|((اسطوخودوس «داروئی»))|((اسفاج «داروی»))|((انار «اروئی»|))((انبه «داروئی»))|((انجیر «داروی»))|((انور «داروئی»))|((باباآدم «داروئی»)) ((بابونه «بابونه»))|((بادام «داروئی»))|((بادام زمینی «اروی»))|((بادمان «دارئی»))|((باقلا «دارئی»))|((برنج «داوئی»))|((بلوط «دارئی»))|((به «داروئی»))|((پسته «داروئی»))|((پرتقال «داروئی»)) ((پیاز «داروئی»))|((تخم کان «داروئی»))|((ترب و تربه «داروئی»))|((تم هندی «روئی»))|((تس «دارئی»))|((جعفری «داروئی»))|((جو «اروئی»))|((جودوسر «ارئی»))|((ای کوهی «داروئی»))|((چغندر «داروئی»)) />((اک یر «دروی»))|((ختمی «داروئی»))|((خرا «داروئی»))|((خیار «ارئی»))|((دارچین «داروئی»))|((دم ب «داری»))|((ذرت «داروئی»))|((رازیانه «ارئی»))|((روناس «داروئی»))|((خوص داویی یحان))| />((رد آلو «داروئی»))|((زردوبه «داروئی»))|((زرشک «داروئی»))|((زعفران «دروئی»))|((زنجبیل «داوی»))|((زوفا داروئی»))|((زیتون «ارئی»))|((زیره سبز «داروئی»))|((سنبل اطیب «دارئی»))|((سیب «داروئی»)) />((سیب زمینی «داروئی»))|((سیر «دارئی»))|((شاه سند وحشی «داروئی»))|((شبدر قرمز «داروئی»))|((شلغم «داروئی»))|((شنبلیله «داروئی»))|((شوی «داروئی»))|((شیرین بیا «داروی»))|((بر زرد «دارئی»))|((عدس «اروی»)) ((علف هفت بن «داروئی»))|((عناب «داروئی»))|((فنق «ارئی»))|((قاصدک «داروئی»))|((قهوه «روئی»))|((کاهو «داروئی»))|((کدو «اروئی»))|((کنجد «اروئی»))|((کشاد «اروئ»))|((گاوزبان «داروئی»)) />((گدو «داروی»))|((گریپ فروت «داروئی»))|((گزنه «داروئی»))|((گشنیز «داروئی»))|((گلابی «داروئی»))|((گوجه فنگی «داروئی»))|((لوبیا «دروئی»))|((لوبیای سویا «داروئی»))|((لیمو ترش «داروئی»))|((مرچبه «داروئی»)) ((مامیران کبیر «داروئی»))|((موز «داروئی»))|((میخک «داروئی»))|((خواص دارویی نارگیل))|((نخود «داروئی»))|((نعناع «داروئی»))|((هل «داروئی»))|((هلو «داروئی»))|((هندوانه «داروئی»))|((هویج «داروئی»)) || > |
> |