تاریخچه ی:
پذیرشگر درجه 2
تفاوت با نگارش: 1
| V{maketoc} | | V{maketoc} |
| !معرفی | | !معرفی |
| پذیرشگر درجه 2 کسی است که با کمکهای اولیه و پیشگیری از حوادث آشنایی داشته و از عهده انجام مباحث بخش های مختلف ((هتل)) با ثبت مشخصات میهمان در دفاتر ، بایگانی کردن و تایپ کردن برآید . | | پذیرشگر درجه 2 کسی است که با کمکهای اولیه و پیشگیری از حوادث آشنایی داشته و از عهده انجام مباحث بخش های مختلف ((هتل)) با ثبت مشخصات میهمان در دفاتر ، بایگانی کردن و تایپ کردن برآید . |
| !!نمونه وظایف | | !!نمونه وظایف |
| __1.__ توانایی ثبت مشخصات میهمان در کلیه فرم ها و دفاتر | | __1.__ توانایی ثبت مشخصات میهمان در کلیه فرم ها و دفاتر |
| __2.__ آشنایی با کارت ورودی | | __2.__ آشنایی با کارت ورودی |
| __3.__ آشنایی با ثبت مشخصات میهمان در فرم ورود و خروج | | __3.__ آشنایی با ثبت مشخصات میهمان در فرم ورود و خروج |
| __4.__ آشنایی با ثبت مشخصات میهمان در ((فولیر)) (فرم صورتحساب) | | __4.__ آشنایی با ثبت مشخصات میهمان در ((فولیر)) (فرم صورتحساب) |
| __5.__ آشنایی با اصول پر کردن برگه ((اسلیپ)) | | __5.__ آشنایی با اصول پر کردن برگه ((اسلیپ)) |
| __6.__ آشنایی با دیگر فرم های مورد استفاده در پذیرش هتل و نحوه کاربرد آنها | | __6.__ آشنایی با دیگر فرم های مورد استفاده در پذیرش هتل و نحوه کاربرد آنها |
| __7.__ أشنایی با رک های مختلف پذیرش و نحوه کاربرد آنها | | __7.__ أشنایی با رک های مختلف پذیرش و نحوه کاربرد آنها |
| __8.__ شناسایی اصول ثبت مشخصات میهمان در کلیه فرم ها و دفاتر | | __8.__ شناسایی اصول ثبت مشخصات میهمان در کلیه فرم ها و دفاتر |
| __9.__ توانایی شناخت بخش های مختلف هتلی | | __9.__ توانایی شناخت بخش های مختلف هتلی |
| __10.__ آشنایی با قسمت خانه داری و وظایف آنها | | __10.__ آشنایی با قسمت خانه داری و وظایف آنها |
| __11.__ آشنایی با قسمت لباسشویی و وظایف آنها | | __11.__ آشنایی با قسمت لباسشویی و وظایف آنها |
| __12.__ آشنایی با قسمت مهندسی و وظایف آنها | | __12.__ آشنایی با قسمت مهندسی و وظایف آنها |
| __13.__ آشنایی با قسمت اغذیه و نوشابه و وظایف آنها | | __13.__ آشنایی با قسمت اغذیه و نوشابه و وظایف آنها |
| *رستورانها | | *رستورانها |
| __14.__ روم سرویس و وظایف آنها | | __14.__ روم سرویس و وظایف آنها |
| __15.__ آشنایی با قسمت تشریفات هتل و وظایف آنها | | __15.__ آشنایی با قسمت تشریفات هتل و وظایف آنها |
| __16.__ آشنایی با قسمت های موجود فرانت آفیس و وظایف آنها | | __16.__ آشنایی با قسمت های موجود فرانت آفیس و وظایف آنها |
| *تلفن خانه | | *تلفن خانه |
| *صندوق پذیرش | | *صندوق پذیرش |
| *اطلاعات و بل بوی | | *اطلاعات و بل بوی |
| *((رزرواسیون)) | | *((رزرواسیون)) |
| __17.__ آشنایی با کلیه فروشگاههای هتل | | __17.__ آشنایی با کلیه فروشگاههای هتل |
| __18.__ شناسایی اصول شناخت بخش های مختلف هتل | | __18.__ شناسایی اصول شناخت بخش های مختلف هتل |
| __19.__ آشنایی با جعبه کمکهای اولیه | | __19.__ آشنایی با جعبه کمکهای اولیه |
| __20.__ آشنایی با انواع حوادث ناشی از کار | | __20.__ آشنایی با انواع حوادث ناشی از کار |
| __21.__ آشنایی با انواع ((بانداژ)) کردن | | __21.__ آشنایی با انواع ((بانداژ)) کردن |
| __22.__ آشنایی با اصول حمل بیمار | | __22.__ آشنایی با اصول حمل بیمار |
| __23.__ شناسایی اصول انجام کمکهای اولیه | | __23.__ شناسایی اصول انجام کمکهای اولیه |
| __24.__ توانایی پیشگیری از حوادث و رعایت نکات ایمنی | | __24.__ توانایی پیشگیری از حوادث و رعایت نکات ایمنی |
| __25.__ آشنایی با وسایل ایمنی و حفاظتی و فردی در هتل | | __25.__ آشنایی با وسایل ایمنی و حفاظتی و فردی در هتل |
| __26.__ آشنایی با مقررات ایمنی حفاظتی عمومی در هتل | | __26.__ آشنایی با مقررات ایمنی حفاظتی عمومی در هتل |
| __27.__ آشنایی با وسایل آتش خاموش کنی | | __27.__ آشنایی با وسایل آتش خاموش کنی |
| __28.__شناسایی اصول پیشگیری از حوادث و رعایت نکات ایمنی | | __28.__شناسایی اصول پیشگیری از حوادث و رعایت نکات ایمنی |
| __29.__ توانایی شناخت بخش های مختلف هتلی | | __29.__ توانایی شناخت بخش های مختلف هتلی |
| __30.__ توانایی ثبت مشخصات میهمان در کلیه فرم ها و دفاتر | | __30.__ توانایی ثبت مشخصات میهمان در کلیه فرم ها و دفاتر |
| __31.__ توانایی بایگانی کردن | | __31.__ توانایی بایگانی کردن |
| __32.__ توانایی تایپ کردن | | __32.__ توانایی تایپ کردن |
| __33.__ توانایی مکالمه زبان خارجی و خواندن و نوشتن اصطلاحات تخصصی هتلداری | | __33.__ توانایی مکالمه زبان خارجی و خواندن و نوشتن اصطلاحات تخصصی هتلداری |
- | !ابزار و وسایل | |
| + | !ابزار و وسایل |
| __1.__ نوشت افزار | | __1.__ نوشت افزار |
| __2.__ فرم های متفاوت | | __2.__ فرم های متفاوت |
| __3.__ دفاتر گوناگون | | __3.__ دفاتر گوناگون |
| __4.__ کارت های مختلف | | __4.__ کارت های مختلف |
| __5.__ جعبه کمک های اولیه | | __5.__ جعبه کمک های اولیه |
| __6.__ وسایل آتش خاموش کنی | | __6.__ وسایل آتش خاموش کنی |
| __7.__ جزوات آموزشی | | __7.__ جزوات آموزشی |
| !شرایط ارتقاء شغل | | !شرایط ارتقاء شغل |
| ارتقاء شغلی پذیرشگر درجه 2 به حسن برخورد، نظم و انضباط کلامی و پشتکار در ارائه خدمات بستگی دارد و حقوق وی بر اساس توافق و متناسب با اهمیت و موقعیت جایی که در آن کار می کند ارتباط مستقیم دارد. | | ارتقاء شغلی پذیرشگر درجه 2 به حسن برخورد، نظم و انضباط کلامی و پشتکار در ارائه خدمات بستگی دارد و حقوق وی بر اساس توافق و متناسب با اهمیت و موقعیت جایی که در آن کار می کند ارتباط مستقیم دارد. |
| !ویژگیهای شخصیتی | | !ویژگیهای شخصیتی |
| شغلی که در حال مطالعه ویژگی های شخصیتی و جسمی آن هستید شغلی است بسیار حیاتی و جالب توجه در بسیاری از مشاغل فردی که مشغول این کار است در حکم پیشانی و صورت و خط اول است در واقع وقتی شما به هتلی وارد می شوید پذیرشگر می تواند نمایش خوب یا بدی را از محل اقامت شما به شما نشان دهد و این بسیار مهم است. دقت در تمام بخش های یک هتل یا مهمانسرا. | | شغلی که در حال مطالعه ویژگی های شخصیتی و جسمی آن هستید شغلی است بسیار حیاتی و جالب توجه در بسیاری از مشاغل فردی که مشغول این کار است در حکم پیشانی و صورت و خط اول است در واقع وقتی شما به هتلی وارد می شوید پذیرشگر می تواند نمایش خوب یا بدی را از محل اقامت شما به شما نشان دهد و این بسیار مهم است. دقت در تمام بخش های یک هتل یا مهمانسرا. |
| حوصله در بایگانی کردن، نظم و انضباط در ثبت فرم ها | | حوصله در بایگانی کردن، نظم و انضباط در ثبت فرم ها |
| آشنایی به زبان خارجی و خوش خلقی از ویژگی های خوب و قابل قبول یک پذیرشگر است. | | آشنایی به زبان خارجی و خوش خلقی از ویژگی های خوب و قابل قبول یک پذیرشگر است. |