منو
 کاربر Online
1047 کاربر online
تاریخچه ی: پاپایا

پاپایا یکی از مفید ترین میوه ها برای خوردن است و به نظر بعضی از تمام میوه ها مقوی تر می باشد. در سال 1992 مرکز مطالعات علمی منافع عمومی (CSPI) - گروه مصرف کنندگان مستقر در واشنگتن – که در موضوع تغذیه تحقیق می کند پنجاه میوه را از نظر اثر کلی سلامت بخشی مورد مقایسه قرار داد.براساس یک سیستم امتیازبندی که برای درصد RDA نه ویتامین مجزا ، پتاسیم و فیبر به هر میوه داده شد پاپایا بهترین نمره را بدست آورد و پس از آن طالبی ، توت فرنگی ، پرتقال و نارنگی قرارگرفتند. پاپایا نه تنها بسیارمقوی بلکه بسیار خوش طعم می باشند.

پاپایا مستقیماً روی ساقه درختی بی شاخه می روید که ارتفاع این درخت به 30 فوت می رسد. این میوه از نظر گیاه شناســی توت است و عضوی از خانواده ای بسیارکوچک از میوه هاست که میوه گل ساعتی را دربردارد. پاپایا اشکال مختلفی دارد از گلابی درشت و تقریباً ؟ پوند گرفته تا شبیه یک خربزه کشیده 20 پوندی. تمامی پاپایاها دانه هایی سیاه رنگ و کمی شبیه خاویار دارند. گوشت این میوه از نظر بافت تاحدودی مانند خربزه است با نشانه هایی ازطعم موز ، هلو و انبه.

برزیل با تولید حدود 43 درصد تولید جهان بزرگترین تولیدکننده پاپایا محسوب می شود. مکزیک دارای رتبه دوم و در پی آن هند ، اندونزی و زئیر قرار دارند. در واقع کل پاپایا مصرفی در آمریکا از هاوائی تامین می شود درحالیکه فلوریدا تعداد کمی از این میوه را تولید می کند.

انتخاب و نگهداری
معمولاً پاپایا را قبل از اینکه کاملاً برسند از درخت می چینند که به آن مرحله سبز بلوغ می گویند. آنها را به این خاطر زود می چینند چون درحین حمل و نقل به سرعت آبگزمی شوند. از این نقطه میوه سه مرحله را پشت سر خواهد گذاشت علامت آن افزایش نواحی زرد رنگ در سطح خارجی است ، که از پایین میوه آغاز شده و تا بالا ادامه مسیر می دهد. انتهای ساقه بهترین علامت برای تشخیص هرگونه پوسیدگی یا نشانه های دیگر بیش از حد رسیدن است. درمرحله دوم مقداری زردشدگی نمایان می شود. مرحله سوم به مقدار مساوی رنگ زرد و نارنجی ایجاد می کند. در چهارمین مرحله تقریباً 75 درصد رسیده که رنگ زرد آن غالب است. یک پاپایای رسیده عطری ملایم دارد و شبیه آوکادو کمی تحت تاثیر فشارهای اندک قرار می گیرد.

تصوراً شما می خواهید این میوه را در مرحله سوم زمانی که پاپایا نصف سبز و نصف زرد است خریداری کنید.این مسئله به شما اطمینان می دهد که میوه در در طول مرحله نهایی رسیدن آسیب ندیده است.پاپایایی که پوست آن کمتر هموار است هنوز برای خرید مناسب است مگر اینکه روی آنها نقاط شل یا فرورفته دیده شود.این میوه را اگر در خانه و روی میز آشپزخانه در دمای اتاق نگهداری کنند بیشتررسیده می شود.براساس یک قانون تجربی یک پاپایای سبزبرای پخته شدن به پنج تا هفت روز زمان نیاز دارد، مرحله دوم حدود دو تا چهار روز و مرحله سوم به یک تا دو روز زمان نیازمند است.پاپایا به گاز اتیلن حساس است بنابراین قراردادن این میوه در پاکتهای کاغذی به همراه میوه های تولید کننده گاز اتیلن مانند موز و سیب فرآیند رسیدن میوه را سرعت می بخشد. بنابراین بعد از رسیدن کامل پاپایا این میوه را از آن جدا کنید.پاپایای رسیده را می توان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد.منجمد کردن این میوه را به شما پیشنهاد نمی کنم چون بعد از باز شدن یخ آن طعم خوبی نخواهند داشت.


آماده سازی

پاپایا مانند خربزه از راههای زیادی آماده می شود. متداول ترین روش بریدن آن به دوقسمت ، خارج کردن هسته های آن و خوردن گوشت با قاشق است.برش خورده این میوه مثل خربزه در صورت مواجهه با هوا تیره نمی شوند. ولی برخلاف خربزه دانه پاپایا با ارزش است. آنها را با آب بشویید و بعنوان چاشنی به غذا اضافه کنید. این دانه ها معطر و کمی تند می باشند.

اگر قصد خرد یا حلقه کردن پاپایا را دارید می توانید پوست آنرا جداکنید.از چاقوی میوه خوری یا چاقوی سبزی خرد کنی برای پوست کندن پاپایا استفاده کنید ، آنرا دو قسمت کنید ، دانه ها را خارج کنید و هرطورمایلید میوه راخرد کنید. پاپایا درسالادهای میوه یا کباب میوه طبیعتاً با سایر میوه های گرمسیری مثل انبه ، موز ، آناناس و نارگیل خوش مزه می شود.این میوه مثل آناناس تازه دارای آنزیمی است که مانع سفت شدن ژلاتین می شود بنابراین آنرا در سالادهای ژلاتینی نریزید.

پاپایا در صورت ترکیب با گوشت خوک بویژه ران آن و همراه با ماکیان بسیار خوش طعم می شود. کباب کردن ماهی یا غذاهای دریایی دیگر با سیخ به همراه قطعه های خرد شده پاپایا ترکیب بسیارخوبی است چون هر دوی آنها به سرعت می پزند.پاپایای بیش از حد رسیده را دور نریزید چون می توانید آنها را برای سس ها یا smoothie به همراه عسل و آبمیوه و احتمالاًکمی ماست پوره کنید.

پیشنهاد Tony
شیرابه پاپائین که از پاپایای خام گرفته می شود را خشک کرده و بعنوان ماده گندزدا ، هضم کننده ، صاف کننده آبجو و نرم کننده گوشت به فروش می رسانند. سعی نکنید خودتان با پاپایاس نرم کننده بسازید.

گونه های مختلف
Solo متداول ترین گونه موجود در آمریکا است و گونه ای است که در هاوائی رویش دارد.این گونه که به شکل گلابی است و حدود یک پوند وزن دارد دو دسته است: Kapoho و Sunrise.هر دوی آنها هنگام چیدن پوستی سبز رنگ دارند و هنگام بلوغ زرد یا نارنجی – زرد می شوند.گوشت Kapoho طلایی است درحالیکه در نوع Sunrise گوشت میوه نارنجی مایل به صورتی یا سرخ روشن است.

Waimanalo گونه ای مربوط به هاوایی است که در جزیره اواهو رویش دارد وکمتر رایج است.این گونه درشت تراز Solo بوده و گوشتی نارنجی – زرد دارد.
پاپایای مکزیکی در آمریکا همانگونه که جمعیت لاتین ما افزایش می یابد از محبوبیت بیشتری برخوردارمی شود.این گونه ار پاپایا دراز و استوانه ای است و گوشتی همانند Sunrise دارد اما رنگ آن تیره تراست.

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 شنبه 02 اسفند 1399 [12:50 ]   5   admin      جاری 
 چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384 [08:23 ]   4   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384 [04:36 ]   3   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 سه شنبه 20 اردیبهشت 1384 [12:28 ]   2   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 سه شنبه 20 اردیبهشت 1384 [12:17 ]   1   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..