منو
 کاربر Online
574 کاربر online
تاریخچه ی: هویج آرایی

در حال مقایسه نگارشها

نگارش واقعی نگارش:1
img/daneshnameh_up/b/bc/havijaraii.jpg

img/daneshnameh_up/2/21/havijaraii1.jpg


نوک هویج را با چاقو مخصوص سبزی آرایی بصورتی که در تصویر نشان داده شده برش می زنیم . سپس برش هایی مانند تصویر داده و در مرحله بعدی بطور کامل آن قسمت را جدا می کنیم . سپس سیم گلسازی شماره 7 را از سمت داخل گل فرو می کنیم.

منبع:

مجله هنر آشپزی
::img/daneshnameh_up/b/bc/havijaraii.jpg
img/daneshnameh_up/2/21/havijaraii1.jpg::

نوک هویج را با چاقو مخصوص سبزی آرایی بصورتی که در تصویر نشان داده شده برش می زنیم . سپس برش هایی مانند تصویر داده و در مرحله بعدی بطور کامل آن قسمت را جدا می کنیم . سپس سیم گلسازی شماره 7 را از سمت داخل گل فرو می کنیم.



تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 شنبه 30 مهر 1384 [04:25 ]   3   فاطمه عیوضی      جاری 
 یکشنبه 17 مهر 1384 [06:55 ]   2   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 17 مهر 1384 [06:53 ]   1   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..