منو
 کاربر Online
934 کاربر online
تاریخچه ی: هویج آرایی

تفاوت با نگارش: 1

Lines: 1-6Lines: 1-7
-::{picture file=img/daneshnameh_up/b/bc/havijaraii.jpg}
{picture file=img/daneshnameh_up/2/21/havijaraii1.jpg}::
+::{picture=havijaraii.jpg}::
::{picture=havijaraii1.jpg}::
 نوک هویج را با چاقو مخصوص ((سبزی آرایی)) بصورتی که در تصویر نشان داده شده برش می زنیم . سپس برش هایی مانند تصویر داده و در مرحله بعدی بطور کامل آن قسمت را جدا می کنیم . سپس سیم گلسازی شماره 7 را از سمت داخل ((گل)) فرو می کنیم. نوک هویج را با چاقو مخصوص ((سبزی آرایی)) بصورتی که در تصویر نشان داده شده برش می زنیم . سپس برش هایی مانند تصویر داده و در مرحله بعدی بطور کامل آن قسمت را جدا می کنیم . سپس سیم گلسازی شماره 7 را از سمت داخل ((گل)) فرو می کنیم.
- +!منبع:
__مجله هنر آشپزی__

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 شنبه 30 مهر 1384 [04:25 ]   3   فاطمه عیوضی      جاری 
 یکشنبه 17 مهر 1384 [06:55 ]   2   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 17 مهر 1384 [06:53 ]   1   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..