منو
 صفحه های تصادفی
امام سجاد علیه السلام در مجلس یزید
گاندی
فاکتور F
مقالات جدید فیزیک
سازه هواپیمای جنگنده
قراریط
ارتباط در فرایند تدریس
تغییر محل دوربین
دعای پیامبر و امامان برای فرج امام مهدی علیه السلام
علل ناکامی مدیریت کیفیت جامع 1
 کاربر Online
910 کاربر online
تاریخچه ی: نان لواش

تفاوت با نگارش: 2

Lines: 1-20Lines: 1-21
   
 V{maketoc} V{maketoc}
 !تعریف !تعریف
-__نان لواش__، نوعي ((نان)) نرم، تخت و نازك است كه از ((آرد))، ((آب))، خمير مايه و ((نمك)) تهيه مي شود. گاهي اوقات روي اين نان ((كنجد)) يا ((خشخاش)) هم مي پاشند. در سراسر دنيا انواع مختلف نان لواش تهيه و عرضه مي شود. اما بايد بدانيد كه نان لواش اصلي، بسيار نازك مي باشد. +__نان لواش__، نوعي ((نان)) نرم، تخت و نازك است كه از ((آرد))، ((آب))، ((خمير مايه)) و ((نمك)) تهيه مي شود. گاهي اوقات روي اين نان ((كنجد)) يا ((خشخاش)) هم مي پاشند. در سراسر دنيا انواع مختلف نان لواش تهيه و عرضه مي شود. اما بايد بدانيد كه نان لواش اصلي، بسيار نازك مي باشد.
 زماني كه اين نان نرم است، بسيار شبيه به ((تورتيلا)) است. نان لواش تازه به راحتي با قرار گرفتن در جريان هوا خشك و سفت مي شود.  زماني كه اين نان نرم است، بسيار شبيه به ((تورتيلا)) است. نان لواش تازه به راحتي با قرار گرفتن در جريان هوا خشك و سفت مي شود.
-معمولاً بيشتر افراد از نان لواش تازه و نرم استفاده مي كنند. اما گاهي در برخي مراسم مذهبي از جمله مراسم شكرگزاري مسيحيان ارتودوكس، از نان لواش خشك استفاده مي شود، ضمن اين كه نان لواش خشك را براي مدت طولاني مي توان نگهداري نمود. +معمولاً بيشتر افراد از نان لواش تازه و نرم استفاده مي كنند. اما گاهي در برخي مراسم مذهبي از جمله مراسم شكرگزاري مسيحيان ارتودوكس، از نان لواش خشك استفاده مي شود، ضمن اين كه نان لواش خشك را براي مدت طولاني مي توان نگهداري نمود.
-از آنجا كه طرز تهيه و پخت اين نوع نان بسيار ساده است، از زمان هاي بسيار قديم در منطقه مديترانه شرقي، ايران و ديگر مناطق زرد پوست نشين اين نان را به شكل گسترده مورد مصرف قرار مي داده اند. براي پخت اين نان در قديم، خمير نان را پهن نموده و به ديوارهاي داغ ((تنور)) مي چسباندند. +!تاریخچه
از آنجا كه طرز تهيه و پخت اين نوع نان بسيار ساده است، از زمان هاي بسيار قديم در منطقه مديترانه شرقي، ((ايران)) و ديگر مناطق زرد پوست نشين اين نان را به شكل گسترده مورد مصرف قرار مي داده اند. براي پخت اين نان در قديم، خمير نان را پهن نموده و به ديوارهاي داغ ((تنور)) مي چسباندند.
 !همچنین ببینید !همچنین ببینید
 *((نان تست)) *((نان تست))
 *((نان سرخ شده))  *((نان سرخ شده))
 *((نان سنگک)) *((نان سنگک))
 *((نان تافتون)) *((نان تافتون))
 *((نان روتی)) *((نان روتی))
 *((نان تورتیلا)) *((نان تورتیلا))
 *((نان محلی)) *((نان محلی))
 *((نان باگت)) *((نان باگت))
- +*((نان سبوس دار))

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 یکشنبه 20 دی 1383 [12:10 ]   3   حمید حسن نیا      جاری 
 شنبه 21 آذر 1383 [07:17 ]   2   حمید حسن نیا      v  c  d  s 
 سه شنبه 10 آذر 1383 [03:44 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..